VIDEO Cât de penibil a devenit noul PNL Suceava

Fuziunea dintre PNL și PDL la Suceava este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire. Deși traversăm cea mai proastă perioadă a județului de după '89, cu cea mai praf guvernare locală, PNL a rămas fără glas. Chiar dacă zilnic ar avea subiecte prin care să evidențieze aberațiile și hoțiile administrației județene PSD, liberalii tac ca mortu-n popușoi.

Ascuns de frică să nu fie chemat de procurori la niscaiva discuții și cu autoritatea subminată subversiv de Bălan, Flutur nu poate să gestioneze fuziunea cu scandalagiul Băișanu. În plus, războiul pe cioara din par dintre Băișanu și Bălan distruge și puțina credibilitate pe care poate ar mai fi avut-o partidul ăsta în Suceava.

PNL Suceava a devenit o palidă umbră a fostelor PNL și PDL la Suceava. Deși-s penibili și dezorganizați, ăștia de la PNL Suceava în loc să se ascundă de ochii electoratului au ținut neapărat să se facă de râsul lumii.

La un miting la care s-a anunțat că vor participa 500 de persoane, PNL Suceava abia a reușit să strângă puțin peste o sută de indivizi, dintre care jumătate primari, viceprimari, consilieri locali și membri ai birourilor politice ale unor organizații din județ. Cealaltă jumătate era formată din cetățeani de diverse culori, în diverse stadii de turmentare, despre care am mari îndoieli că puteau să citească pancartele pe care au fost puși să le poarte.

După ce au stat ascunși vreo jumătate de oră printre copacii din parc, liberalii au protestat, vorba vine, vreo zece minute în fața Prefecturii, după care s-au făcut nevăzuți. Dacă mai fac vreo două-trei acțiuni la fel de penibile, ăștia de la noul PNL coboară sigur sub jenantul scor de 7,29% al lui Băișanu.

Atât poate astăzi PNL Suceava, asta e măsura forței acestei penibile construcții politice. De altfel, întreaga scenă politică a județului Suceava e praf. Asistăm la cea mai tristă perioadă din istoria acestui județ, cu cei mai slabi demnitari, cei mai corupți politicieni, cea mai penibilă opoziție și cele mai bolnave instituții publice.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii