VIDEO Lungu "i-a făcut o aroganţă" lui Balan după ce PNL a blocat cumpărarea noilor ornamente: "La Crăciunul viitor tot eu le pun"

Lungu dă semne că ar putea să candideze pentru un nou mandat de primar al Sucevei la alegerile locale din vara anului viitor. După ce într-o şedinţă de luna trecută l-a avertizat pe Băişanu s-o lase mai moale cu criticile că altfel candidează şi îl mai bate o dată, joi Lungu i-a transmis un mesaj similar şi lui Balan, autoproclamatul candidat al PNL.

În şedinţa de Consiliu Local, Lungu a propus rectificarea bugetului local prin suplimentarea cu 250.000 de lei a sumei pentru achiziţionarea unor instalaţii luminoase şi ornamente pentru sărbătorile de iarnă.

Liderul consilierilor PNL, viceprimarul Lucian Harşovschi, a cerut ca banii să rămână în fondul de rezervă al Primăriei până la inventarierea ornamentelor pe care municipalitatea deja le deţine. Amendamentul lui Harşovschi a fost votat cu 14 voturi "pentru" şi şase "împotrivă".

În replică, Lungu i-a avertizat pe liberali că n-o să fie timp în acest an pentru achiziţionarea unor ornamente pentru cartierele Zamca, George Enescu şi Obcini.

"Dacă vreţi să le punem de Crăciunul viitor, o să le pun tot eu", a spus Lungu.

Ce mize mici au cetățenii ăștia, de parcă cu niște beculețe s-ar câștiga un mandat de primar.


primar Ion Lungu, viceprimar Lucian Harşovschi

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii