Ce mizerie! Oprea şi Ponta au modificat legea coloanelor oficiale a doua zi după moartea poliţistului pe motocicletă

Marţi, 20 octombrie, un poliţist motociclist din coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea a murit după ce a intrat într-o groapă. Coloana oficială era ilegal constituită pentru că Oprea mergea de la propria-i crâşmă spre casă. Individul nici măcar nu a oprit, continuând drumul cu sirenă şi girofar, motiv pentru care trebuie să facă puşcărie pentru săvârşirea infracţiunii de "lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate", prevăzută la art. 203 din Noul Cod Penal al României.

Miercuri, 21 octombrie, printr-o ordonanţă de urgenţă publicată în Monitorul Oficial, nr. 785, guvernul Ponta modifică legea SPP şi dă dreptul la protecţie şi pentru preşedinţii partidelor parlamentare, adică fix pentru preşedintele UNPR Gabriel Oprea, cel care până acum beneficia ilegal de coloană oficială. Pentru cei care nu ştiu, SPP este instituţia care decide constituirea coloanelor oficiale şi solicită acest lucru Poliţiei Rutiere.

Asta este probabil cea mai mare mizerie a cuplului Oprea-Tonta. Amândoi la puşcărie!

Ordonanţă de urgenţă, coloana oficială, SPP, Gabriel Oprea, Victor Ponta

Trimiteți un comentariu

38 Comentarii

  1. Daca aveti impresia ca o ordonanta,fie si de urgenta se semneaza in 24 de ore,inseamna ca habar nu aveti.Proiectul respectivei ordonante era in discutie inca din 14 oct. Articol scris doar ca sa be bagam in seama. In plus,e vorba de SPP,nu de Politie. Bleah!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un gunoi! Sa-ti fie rusine acolitule. Tie iti este bine si i-ti permiti sa faci asemenea afirmatii . Gunoiule!!!! Poate patesti la fel. Crede-ma o meriti.

      Ștergere
    2. singurul de aici care e si rational! restu'.. va inteleg. da' reveniti'va!

      Ștergere
    3. Gunoi ordinar, ca toti din conducere!!!...ce explicatie mai gasesti la declaratiile ca respectivul infractor folosea constant escorta politiei?!?

      Ștergere
    4. Nu mai arunca cu " prune" pe aici. Oprea beneficia illegal de coloana oficiala in data de 20 Octombrie 2015. Punct. Sa nu se mai ascunda si sa recunoasca demn. ..desi ma indoiesc ca are asa ceva. Probabil ca o sa-l scoata mortul (Dumnezeu sa-l odihneasca) si sub "influenta bauturilor alcoolice" sau nu m-ar mira niste propuneri financiare pentru familia politistului. BLEAH !Tara condusa de mafioti.

      Ștergere
    5. Oricum legea nu se aplica retroactiv .

      Ștergere
  2. Bravo lor ca pot si sunt destepti..smecherasi de smecherasi..bine baietii...respket domnu ponta]

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ba ... daca se discuta cu zile in urma inseamna ca au inceput discutiile dupa primul accident !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă articolul e adevărat se subînțelege ce frații strânse sunt la Bucuresti. Doar un alt 89 ne poate scoate din gura mafiei politice.

    RăspundețiȘtergere
  5. pai eu zic sa nu se mai chinuie: sa dea o lege care spune ca indiferent de fac EI NU RASPUND, NU SUNT VINOVATI, si legea asta se aplica retroactiv pentru orice politician!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai cuminte. Nu le da idei. Astia sunt in stare de asa ceva

      Ștergere
  6. Baaai...multa minte va mai trebuie...!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Politistii au acum ocazia sa iasa din anonimat cu declaratii !!
    Sau le este frica ?? E cauza lor e unul dintre ei ! Maine cine urmeaza daca ei tac... Noi tacem. Iar altii se poarta in tara asta de parca ar fii mosia lor . Dreptate !!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Politistii au acum ocazia sa iasa din anonimat cu declaratii !!
    Sau le este frica ?? E cauza lor e unul dintre ei ! Maine cine urmeaza daca ei tac... Noi tacem. Iar altii se poarta in tara asta de parca ar fii mosia lor . Dreptate !!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, pONTA asta face numai rahaturi!
    Trebuie sa ajunga unde le sta bine PSD-istilor, dupa gratii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Unui popor de Moaste, / Ce normalitate nu cunoaste, / Degeaba it-i plange gura, / Cand politicienii, razand raspandesc ura. / Si n-ai ce face tata! / Tara asta de MULT e ratata....

    RăspundețiȘtergere
  11. Intoxicare. Publicareaordonantei a fost după accident. Dar dezbaterea înainte cu multe zile. Oprea rămâne un fals. Condoleanțe copilului nevinovat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mda, e un nenorocit Ponta asta! Bine ne-a mai mers pe vremea lu tovarasu Base si a prietenilor sai care au slujit patria si poporul total dezinteresati. Pe vremea lor bolnavii se insanatoseau subit, prostii se desteptau, mortii inviau si la robinet curgea lapte si miere. Apropo de prostii mai sus mentionati, mulți au inceput sa fie si blogeri in zilele noastre ( total dezinteresati evident ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca esti un bugetar inrait ca ti-a taiat Base 25% din salariul pe care oricum nu-l meritai. Zi merci ca ai avut onoarea sa salvezi tara. Nu sta aiurea pe net si munceste ca sa-ti meriti restul de 75% :)))

      Ștergere
    2. Sa dea Dumnezeu sa iti moară si tie familia și lu Oprea ca sa va ridice la grad post mortem...

      Ștergere
  13. Imi este sila de astfel de comentarii scrise de analfabeti ai limbii romane. Politicienii nostri nu au demnitate si rusine, asta s-a vazut de 25 de ani la majoritatea celor ce au trecut prin pozitii de conducere si opozitie. Si-au dat legi si ordonante speciale in interesul lor cu nemiluita, sau stiind din timp cum se va schimba o lege, isi aranjau cate o afacere. Asa ca nu ma mai mir in cazul de fata. Justitia cred ca ar trebui sa judece cazul asa ca la data accidentului nu exista ordonanta. Dar cine-l va da in judecata pe Oprea?

    RăspundețiȘtergere
  14. bre', esti bou, legeea e din 14 oct, publicarea a fost in 21, dar na, asa se face gazetarie in ziua de azi, toti limbricii cu acces la net, au opinii si emiti basini gazetaresti fara legatura cu realitatea. noroc ca fraierul si aerul nu se termina niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. totuși...parca o lege intra în vigoare odată ce este publicata în monitorul oficial (sau la 3 zile după aceasta data ??). Deci în nici un caz nu din data în care a fost votată.

      Ștergere
  15. Mizerie inumana pt ca umana nu-i poti spune

    RăspundețiȘtergere
  16. Măi băieți, cucuieți, ORICE normativ intră în vigoare DUPĂ PROMULGARE (nefiind cazul aici) și DUPĂ publicarea lui în Monitorul Oficial.
    Despre ce grăim discuții aici, ca să ne aflăm în treabă discutând vorbe?
    De când un normativ de rangul unei Ordonanțe de Urgență are efect RETROACTIV?
    Haud?

    Și chiar presupunând, prin reducere la absurd(-ul specifici Rromânicii dâmbovițene) că această Ordonanță ar retroactiva, avea căpitanul de chiloți-izmene oprea APROBAREA CSAT?

    Așadar, autorul moral al uciderii agentului Gigină este jeneralul de mucava, făcut la apelul bocancilor - gabriel oprea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Base si Udrea au anuntat ca din 2016 maresc salariul blogerilor fanatici cu 100%.
    Daca aste e adevarat, bagati tare miticilor !
    P.S. Astept cel putin 20-30 postari ca raspuns la acest mesaj :)))
    Serios vorbind acum, condoleante familiei politistului si inchisoare pt. generalul de kkt.

    RăspundețiȘtergere
  18. La tot guvernul asta de HAHALERE trebuie taiat capul adica demis in totalitate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Habar nu aveti, Oprea esti viceprim asa ca putea sa beneficieze de colona la cerere, in ccalitatea de vice nu cea de presedinte de partid.

    RăspundețiȘtergere
  20. Textul se refera la SPP... De ce nu a mers NUMAI cu SPP?
    Antemergatorul cine il ordona ?

    RăspundețiȘtergere
  21. nu va vedeti ce jeguri de postaci platiti sunteti, iar voi astia care credeti, niste manipulati de doi bani din doua vorbe. Nu mi-a fost niciodata simpatic Oprea, asa ca nu ma intereseaza sa il apar daca asta credeti. Ordonanta de de urgenta vorbeste de SPP, ati vazut voi SPP in coloana lui Oprea???? Era doar insotit de politie, nu era coloana oficiala cu SPP; Da, poate nu trebuia sa abuzeze de insotirea politiei in oras, dar nu Oprea si Ponta l-au ucis pe sarmanul politist, ci craterele lasate descoperite de aia care le-au facut.....cratere in care ne putem pierde viata intr-o buna zi oricare dintre noi....

    RăspundețiȘtergere
  22. http://adevarul.ro/news/eveniment/Soferul-vicepremierului-gabriel-oprea-audiat-parchetul-capitalei-dosarul-privind-moartea-politistului-gigina-1_562f5bfef5eaafab2c151a70/index.html

    1500 de misiuni a făcut mașina lui Oprea în 2015
    Asta înseamnă cam 5 misiuni pe zi.
    1 de acasă la Minister
    1 de la minster la restaurant
    1 de la restaurant la frizer
    1 de la frizer la arzoaica de 23 de anișori
    1 de la arzoaică la domiciliu.
    ----
    TOTAL 5 misiuni / zi plătită din banii pulimii.

    ALLE SIND KLAR JETZT?

    MUCLES JEGURILOR DE POSTACI UNEPERIȘTI!
    MUCLES, MORȚÎ MAMELOR VOASTRE DE GUNOAIE ORDINARE!

    RăspundețiȘtergere