Nevalidarea lui Balan, de doi bani speranță pentru Băișanu

Biroul Politic Național al PNL a validat, marți, un lot de 10 candidați pentru municipii reședință de județ. Săptămâna trecută au fost validați 14. Până acum nimic despre Suceava. Am explicat de ce zilele trecute. Pentru articol, click aici.

Refugiat pe Facebook, unde ne spamează cu citate celebre, icoane și monologuri plictisitoare, Băișanu și-a reactivat televiziunea după ce a văzut că liderii naționali ai partidului au ocolit și a doua oară validarea lui Balan.



Vrabia mălai visează și Băișanu candidatură din partea PNL. Visează atât de tare încât a început să-și recicleze materialele din campania electorală din vara anului trecut. O fi în pană de inspirație. Sau poate o fi fost suprins de amânarea validării candidatului de la Suceava. Cine știe.

Îi dau însă o veste proastă. Nu știu cine o să fie candidatul PNL, poate va fi Balan, poate altul, așa cum am explicat aici, dar sigur n-o să fie Băișanu.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Nu poti sa fii primarul Sucevei doar pentru ca imparti din cand in cand napolitane prin cartierele orasului , ca Balan . Nu poti nici daca suferi cu fierea ( cu mecla asta chinuita ) asa ca Baisanu si nici daca vrei sa mai fraieresti oamenii inca o data ca Lungu . Poate ca Dumnezeu va scoate si pentru orasul nostru un candidat mai acatarilea .

    RăspundețiȘtergere