skip to main | skip to sidebar

dinuzara.com, primul loc pe ţară. Cum i-am depăşit pe Guran, Tolontan, Pleşu şi Mîndruţă. Cifrele de trafic şi audienţă

Top Bloguri România aprilie 2016

Un articol de pe dinuzara.com a fost cel mai viralizat articol din ţară, potrivit unei analize publicată de Pagina de Media şi Facebrands PRO. Analiza a vizat articole din blogosfera românească de marţi, 6 aprilie.

Conform Pagina de Media, articolul “Wizz Air vine la Suceava! Compania low-cost va anunța curse aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”” adunase până marţi la amiază 522 de distribuiri pe Facebook. În top cinci publicat de Pagina de Media se mai regăsesc, în ordine descrescătoare, articole scrise de Moise Guran, Lucian Mîndruţă, Andrei Pleşu şi Cătălin Tolontan. Analiza nu include cel de-al doilea articol, „SONDAJ: Destinaţii WizzAir de pe Aeroportul Suceava?”, care a adunat până acum aproape 400 de distribuiri.

Dacă tot veni vorba, vă prezint şi câteva cifre la care Pagina de Media şi Facebrands PRO nu au acces.

Astfel, postările despre cele două articole de pe pagina facebook.com/DinuZara au ajuns la zeci de mii de utilizatori. Postarea despre anunţul Wizz Air a fost văzută de peste 90.000 de persoane, iar cea despre sondajul privind destinaţiile preferate de suceveni a fost văzută de peste 53.000 de persoane.

Top Bloguri România aprilie 2016 Top Bloguri România aprilie 2016

Pe de altă parte, conform statisticilor interne ale site-ului dinuzara.com, cele două articole au fost citite de 43.000 de ori până miercuri dimineaţă: peste 26.000 de afişări la primul articol şi peste16.000 la cel de-al doilea.

Top Bloguri România aprilie 2016

Voi publica în curând şi rezultatele sondajului privind destinaţiile preferate de suceveni pentru curse aeriene. Până acum au fost înregisrate peste 8.500 de răspunsuri.

Vă mulţumesc!

Articole recomandate:

    mass-media, Wizz Air

Comentează folosind Facebook:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online