Hotelul Gloria, transformat în sediu de partid de cumătrul lui Băişanu

Băişanu este patronul TV Plus Suceava. În acte, proprietarul televiziunii este un anume maistru Gelu Tomescu, cumătru cu Băişanu. În 2012, când era copreşedinte USL Suceava, Băişanu l-a pus pe Tomescu şef la filiala RA-APPS Suceava, instituţie care administrează patrimoniul statului din judeţ, inclusiv Hotelul Gloria.

În urmă cu vreo două luni, Băişanu s-a înscris în ALDE, după ce a mai bifat PNL, PC, PSD, ApR şi PNŢCD. Gelu Tomescu a făcut parte dintre traseiştii care l-au urmat.

De atunci, săptămânal la TV Plus Suceava apar ştiri despre activităţi de partid ale ALDE care au loc în sălile de la Gloria.

Tot la Gloria, dar la restaurant, Băişanu a organizat petreceri electorale pentru pensionari în ianuarie şi martie, împreună cu CAR-ul pensionarilor. Drept răsplată, un şef de la CAR-ule pensionarilor a fost pus pe lista ALDE pentru Consiliul Local.

Îi somez pe Băişanu şi Tomescu să publice documentele privind plăţile făcute de ALDE către RA-APPS pentru închirierea sălilor de la Gloria. Asta dacă au ce să publice şi dacă nu cumva cei doi cumătri au transformat pe gratis spaţiile hotelului în sediu de partid. Într-o atare situaţie, mă întreb dacă nu cumva povestea poate căpăta şi multiple conotaţii de natură penală.

Alo, DNA Suceava, se aude?

Hotelul Gloria, transformat în sediu de partid de cumătrul lui Băişanu
Capturi din ştiri difuzate de TV Plus despre şedinţele ALDE din diverse săli ale Complexului Gloria

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii