VIDEO Traficul de duminică spre Aeroport, dovada incompetenței șefilor Poliției Suceava



În week-end a fost Suceava Air Show 2016 la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava din orașul Salcea. Numeroși suceveni au dorit să asiste la spectacol și au mers la Aeroport fie cu mașina personală, fie cu mijloacele de transport în comun asigurate de SC TPL SA Suceava.

Toată după-amiază zilei de duminică a fost un permanent ambuteiaj pe drumul spre și dinspre Aeroport. Polițiștii scoși pe stradă să dirijeze circulația au fost pur și simplu depășiți de situație. Obișnuiți doar să stea ascunși cu radarul pe la colțuri, acum când au fost scoși la dirijat circulația mai mult au încurcat. Lipsa de antrenament și experiență era vizibilă mai ales la intersecția DN29 cu drumul spre Aeroport. Acolo era o brambureală totală.

Permanentul ambuteiaj de duminică spre și dinspre Aeroport a făcut dovada incompetenței Poliției Suceava și a șefilor acestei structuri, Liviu Stejărel Oniu și Dorel Aicoboae (foto).



Nici cei care au ales să meargă la Aeroport cu autobuzele TPL Suceava nu au avut parte de o călătorie mai plăcută.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Buey Dinule, amu un’ te crezi tu?
    În Austria? În Germania? În Helveția ca să te tragi huța pe autoband cu 65 de mile la oră?
    Tu nu înțelegi ODATĂ pentru totdeauna că indivizi din tagma celor din poza de mai sus, sunt niște golănași stipendiați de la oala bugetară care nu au alte atribuții funcționale decât protejarea intereselor oligarhice ale unor grupuri și asociații de interese? Prin această sintagmă înțelegându-se inclusiv grupurile infracționale organizate în stil tradițional?
    De unde să aibă milițea timp de problemele cetății, atâta timp cât ei excelează în:
    - Statul la pândă pe Internet, cu aplombul porcului din popșoi, loc din care pândesc ce mai zic și ce mai fac cetățenii LIBERI ai patriei, împotriva cărora nu există nici un fel de mandat, plângere sau denunț;
    - Cercetarea amănunțită a dispariției unei cantități impresionante de zaharicale din portalul de găzduiește Candy Crush Saga;
    - Elucidarea împrejurărilor dispariției unor materiale de construcții, verificarea formalităților fiscale și a autorizațiilor de construcție în cazul imobilelor virtuale din jocurile de tip strategie – Forge of Empires sau Sparta: War of Empires.
    - Anchetarea împrejurărilor în care a fost pierdută Scrisoarea lui Caragiale
    - Verificarea originii dubioase a Plumbului lui Bacovia precum și modul în care acesta a fost valorificat la un centru de colectare a neferoaselor.

    În rest, Hai să ai parte de „Siguranță și încredere, mâncațaș!”

    RăspundețiȘtergere