skip to main | skip to sidebar

S-a închis Real. Caut alt magazin unde să îmi fac cumpărăturilePreferam să-mi fac cumpărăturile în Real. În primul rând pentru că nu era aglomerat decât de Pași și de Crăciun. În rest, puteai să te plimbi liniștit printre rafturi fără se te împingă unul-altul cu căruțul din spate. Plus că întotdeauna erau suficiente case deschise astfel încât să nu aștepți la ditamai cozile. Și aveau și prăjituri bune :). Asta compensa și faptul că prețurile erau ușor mai mari la unele produse față de alte magazine.

Micile cumpărături de la magazinele de pe lângă bloc. Dar pentru aprovizionare mi-aș dori să merg într-un magazin bine organizat, care să nu fie aglomerat, cu prețuri bune și unde să nu pierd mai mult timp la casă decât printre rafturi.

La Kaufland este foarte aglomerat și niciodată nu sunt suficiente case deschise. La Auchan la fel. Și în zonă miroase foarte urât de la stația de epurare, iar cu locurile de parcare e o adevărată loterie. Carrefour nu îmi place, e organizat ciudat, e la fel de aglomerat și acolo miroase urât de la Ambro.

De vreo câteva săptămâni am început să merg la LIDL-ul de la Bazar. Și aici miroase de la stația de epurare, dar măcar după-amiaza e aproape gol. Nici nu se compară cu cel din Obcini, unde permanent e foarte aglomerat și tot timpul e o coadă de câte cinci-șase persoane la casă. Zilele trecute am fost și pe la Selgros. Pare în regulă, cu o excepție: la ei cărucioarele nu au spații speciale pentru copii. 

Voi de unde vă faceți cumpărăturile?

Articole recomandate:

    Auchan, Carrefour, Kaufland, LIDL, Real, Selgros

Comentează folosind Facebook:

3 comentarii:

  1. Încercă cârnațul picant și chiftelele de la Selgros. Sunt demențiale.

  2. Merg la selgros de vreo 10 ani. Produse bune, proaspete, preturi ok. Acum primesc și bonuri de masa și nu mai e valabil regimul engros.... poti lua absolut orice și la bucata. Recomand!

  3. La MihaleX Com Srl...este si la intrare in Obcini si pe Mărașești vis-a-vis de catedrala.....preturi acceptabile si marfa de calitate si proaspata tot timpul....Recomand cu incredere....cea mai buna carne proaspătă din Suceava...

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online