VIDEO Indicatorul inutil care încurcă circulația la intersecția Calea Obcinilor - George Enescu



Intrarea pe bulevardul George Enescu se face și continuă pe două benzi diferite pentru cei care vin dinspre Calea Obcinilor și pentru cei care vin dinspre Lidl și Șcheia. Inexplicabil, șoferii care vin dinspre Calea Obcinilor dau de un indicator „Cedează trecerea”, iar unii, în loc să-și continue deplasarea pe prima bandă, încetinesc sau chiar opresc când văd mașini circulând pe banda a doua. Dacă s-ar intra pe o singură bandă pe bulevard ar fi logică prioritatea celor care vin prin viraj stânga din intersecție. Așa, pe două benzi, fiecare își menține direcția și trebuie să se asigure dacă schimbă banda. Mi se pare ilogic ca cei care vin dinspre Lidl sau Șcheia să aibă prioritate dacă intră peste mașinile de pe prima bandă.

Poate ne explică Poliția Rutieră care este logica existenței acestui indicator inutil care încurcă circulația într-o zonă și așa foarte aglomerată.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Acelasi lucru poate fi observat si la intersectia de la peco Mol. Cand vii dinspre Burdujeni si faci dreapta pe strada Traian Vuia ai cedeaza trecerea chiar daca sunt 2 benzi.

    RăspundețiȘtergere