A fost eliminat indicatorul „Cedează trecerea” de la intersecția din Obcini, lângă Spital



Săptămâna aceasta au fost refăcute marcajele rutiere de pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava. Cu această ocazie, administratorul drumului a reușit să elimine una dintre aberațiile rutiere de pe străzile orașului. Este vorba despre indicatorul „Cedează trecerea” amplasat pe un stâlp de pe marginea drumului pe banda de acces de pe strada 1 Mai, dinspre Spital, spre Calea Obcinilor.

Conform legislației rutiere, indicatoarele amplasate pe marginea drumului, indiferent dacă sunt pe stânga sau pe drepata, se adresează tuturor benzilor de pe acel sens de mers. În aceste condiții, atât șoferii care veneau dinspre Spital, cât și cei care veneau prin viraj stânga dinspre benzinărie întâlneau indicatorul și persoanele care care nu erau familiarizate cu intersecția nu știau cum să procedeze într-o astfel de situație.

Oarecum asemănătoare era și situația de la intersecția Calea Obcinilor cu George Enescu, acolo unde zilele trecute benzile de acces pe bulevard au fost separate cu linie continuă, iar indicatorul a fost anulat. Detalii, aici: http://www.dinuzara.com/2017/06/indicator-inutil-anulat.html.

O situația similară este și la intersecția Calea Unirii cu Traian Vuia, pe banda de acces dinspre Sala Sporturilor spre Ițcani.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii