Cum a ajuns prietenul lui Liviu Dragnea să opereze zboruri de pe Aeroportul Suceava



Cobrex Trans Brașov va opera, începând de la 14 iunie 2018, curse de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava spre București, Madrid și Verona. Zborurile vor fi făcute cu un Boeing 737-300 fabricat în anul 1991, cu capacitatea de 148 de locuri, avion care în trecut a mai făcut parte din flotele companiilor AP Portugal, Sterling Airlines, Aeris, Aurela și Kyrgyzstan Aircompany.

Prețurile practicate de companie vor fi
  • București - începând de la 60 de euro
  • Madrid - începând de la 140 de euro
  • Verona - începând de la 110 euro
Fiecare destinație va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe săptămână. Biletele pot fi achiziționate de pe pagina de internet a companiei și de la agențiile de turism, începând cu data de 16 aprilie.

Rise Project a scris anul trecut că proprietarul Cobrex Trans Brașov, Constantin Apăvăloaie, are o relație de prietenie cu Liviu Dragnea, președintele PSD, iar între Cobrex Trans și Teldrum SA, firmă care ar fi controlată de Dragenea, există relații comerciale.

Rise Project a scris că un elicopter al Cobrex Trans i-ar fi plimbat pe Campos Junior și soția lui Aysla, proprietari în acte pe vila lui Dragnea din Brazilia, în timpul unei vizite în România.

Prietenia dintre cei doi a fost confirmată chiar de Liviu Dragnea, care l-a felicitat public pe Apăvăloaie după o operațiune reușită în munții Bucegi. Mai mult, Liviu Dragnea a utilizat deseori elicoptere ale Cobrex Trans pentru a se deplasa în țară la întâlniri de partid. În schimb, la conferința de presă de miercuri, Apăvăloaie a negat prietenia cu Liviu Dragnea, despre care a spus că era doar unul dintre clienții firmei.

Negocierile dintre prietenii lui Dragnea de la Cobrex Trans și Consiliul Județean Suceava au început în urmă cu doi ani, atunci când președinte CJ era pesedistul Cătălin Nechifor. Coincidență sau nu, și Nechifor a închiriat un elicopter pentru a se deplasa în județ la întâlniri electorale în campania pentru alegerile locale din 2012.

După ce Nechifor a pierdut alegerile în 2016, noul președinte Gheorghe Flutur a a preluat și și-a asumat colaborarea cu firma prietenului lui Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, miercuri, în cadrul conferinței de presă, proprietarul companiei, Constantin Apăvăloaie, a afirmat că relația de colaborare cu Daily Group Suceava s-ar fi încheiat în urmă cu doi ani.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii