M-am vaccinat!

Astăzi m-am vaccinat (sau am fost vaccinat) împotriva gripei AH1N1.
Deşi prin noiembrie-decembrie eram oarecum sceptic cu privire la eventualele efecte secundare, am decis să mă vaccinez deoarece până acum nu am auzit de niciun caz în care cineva care şi-a făcut vaccinul să fi suferit vreo complicaţie. Nu a durut aproape deloc şi până acum, după şase ore, nu am păţit nimic.
Vaccinul l-am făcut la Centrul de vaccinare de la Spitalul Judeţean şi nu am stat deloc la coadă.

P.S. Am fost azi şi pe la ITM. Un mic sfat, încercaţi să o ocoliţi pe donşoara blondă de intrare. A trebuit să aştept cinci minute să termine de flirtat (cu expresii, ale ei, donşoarei, care l-ar face să roşească chiar şi pe un brijar) cu un agent de pază doar ca să întreb unde-i biroul cu cărţile de muncă. Mi-a dat o cerere, nervoasă că am întrerupt-o, şi mi-a spus să o completez. Apoi a dispărut. Cererea am completat-o în două minute şi am aşteptat încă un sfert de oră să se întoarcă donşoara. Când s-a întors am întrebat-o ce să fac cu hârtia. Mi-a spus pe un ton ţipat-răstit să merg la camera nu-ştiu-cât. Uşa era, ce-i drept, la doi paşi. Dar nu cred că eram obligat să ştiu şi donşoara probabil de asta încasează un salariu şi stă la biroul de la intrare, să ne spună nouă, cetăţenilor, unde şi cum să ne rezolvăm problemele. Primul gând a fost să mă cert cu ea, am renunţat. N-avea rost.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. O femeia a murit dupa ce i sa administrat vaccinul AH1N1 http://fln.ro/hai-buluc

    RăspundețiȘtergere
  2. Florine, în cazul asta nu cred ca de vina a fost vaccinul ci medicul care nu a evaluat corect riscurile administrarii vaccinului unei femei in varsta si cu multiple afectiuni, mai ales cardiace. E clar ca la ce boli avea inima ei putea ceda in orice moment.

    Oricum, sper sa nu ajung si eu maine pe la urgente :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ar trebui sa vorbim cu dl Gabriel Harja sa o schimbe pe coana de la intrare ca le strica imaginea...mereu e ciufuta si are o greata pe ea de parca ar fi Coana Chirita...referitor la vaccin...nu o sa-l fac...e decizia fiecaruia...sper sa nu aiba efecte secundare mai incolo...bafta!

    RăspundețiȘtergere