Despre analfabeţi [Radio Whisper]

După ce am scris textul despre greşeala de pe site-ul Primăriei Suceava, un individ îmi spune pe twitter că "oricine face cate o gresala,nimeni nu e perfect". Evident că i-am dat dreptate. Chiar el scria greşală în loc de greşeală


Pentru că am avut o bănuială, am intrat pe site-ul individului. Adică pe http://www.radiowhisper.ro/. Nu-i pun link activ că şi aşa îi fac prea multă reclamă. 
Acolo mi s-a confirmat bănuiala iniţială. Omul e un analfabet veritabil. Mai jos doar două-trei exemple culese la repezeală. Nu am avut răbdare să mai rămân pe site nici măcar o secundă în plus.


Un i in plus la membri



Dezaccord intre subiect si predicat si cratima pusa aiurea


No comment



Virgula pusa aiurea

Later edit: Îl rog pe individul care a comentat mai jos sa dea click aici pentru că va găsi dovada conspiraţiei mele împotriva unui site de care a auzit până acum trei oameni. Doamne, da' chiar că mulţi se plimbă slobozi prin grădina ta!

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Atat doar? Ce Dovezi sunt aici orice le poate face nu arata ca ar fi radio whisper le faci o inscenare ceva poze mai clare daca nu atunci sterge acest articol ca am intrat si am vazut nu e nimic din ce spui tu

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau sa stiu daca intra cineva sa corecteze si cam cat timp le ia.
    Sau... la cat ajunge factura pentru corectia asta???

    RăspundețiȘtergere
  3. Poi as vrea sa stiu ce dovada e aia, nu arata cum ar fi site-ul lor nu vad ca scrie radiowhisper.ro cine nu poate face asa pagina cu o tema si sa scrie ce vrea si plus ca imaginea e mica deabia se vede:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim
    Ce anume certifică garanţia cuvintelor tale? Pseudonimul Anonim?
    Află că a fi bloger nu înseamnă a vinde gogoşi. După o informare amănunţită asupra subiectului, te aşteptăm cu o opinie clară asupra faptului.

    RăspundețiȘtergere
  5. arunca o privire asupra articolelor de pe www.musicnewz.info
    e grav! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne incepe sa-mi placa Radio Whisper :)), cand scriu pe google Radio Whisper imi apar fel de fel de bloguri =))... www.radiobandit.ro care imi face si mie publicitate asa pe gratis? Omu din greseli invata, asa ca vreau sa stiu si eu parerea la altii

    RăspundețiȘtergere