Paşte în Bucovina, un chix anunţat?

Prin pensiunile şi hotelurile din Bucovina bate vântul, scrie Evenimentul. Ar fi al treilea program realizat cu ocazia marilor sărbători creştine care nu îşi va atinge scopul. 

Finanţat cu bani mulţi de la bugetul Consiliului Judeţean, Ministerului Turismului şi cu participarea financiară deloc benevolă a primăriilor din judeţ, se pare că şi în acest an programul Paşte în Bucovina nu va aduce un exod al turiştilor spre judeţul Suceava. Nici măcar aducerea luminii de la Ierusalim cu felinarul chiar de Gheorghe Flutur nu va schimba datele problemei.

Ne auzim după Paşti, cu statisticile oficiale, să vedem cât de eficient au fost cheltuiţi banii.

Cum să fie altfel când Paştele la Paris este mai ieftin decât la mănăstirile Moldovei. Pentru detalii citeşte articolul din Evenimentul Zilei.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Am in fata programul PASTELE IN BUCOVINA organizat de CONSILIUL JUDETEAN,ARHIEPISCOPIA SUCEVEI SI RADAUTILOR,primariile locale.
    are 5 parti distincte:DRUMUL OUALELOR INCONDEIATE,SPOVEDESTE-TE IN BUCOVINA,VENITI DE LUATI LUMINA IN BUCOVINA,SAPTAMANA LUMINATA IN BUCOVINA,PLANTEAZA COPACUL TAU IN BUCOVINA.
    Sunt expozitii de pictura,expozitii gastronomice,concerte pascale,concerte de muzica populara,concert cu Modern Talking.
    Cred ca au fost cheltuiti foarte multi bani.Sa vedem cu ce rezultate.
    Sper ca pana la paste orasul sa-si schimbe infatisarea.cel putin sa fie mai curat pentru ca starea groaznica a drumurilor nu cred ca se va remedia pana atunci.Ideea este ca puhoiul de turisti si pelerini care vor veni sa nu vada orasul in starea in care este acum ca ne facem de ras.Ideea este ca acesti turisti sa poata circula cu masina in conditii optime ca sa nu ne injure ca le-am stricat masinile.
    Ideea este ca cea mai mare prioritate este infrastructura.

    RăspundețiȘtergere
  2. oare anul asta nu mat bat vreun record cu vreun kitsch pus in centrul sucevei (d.ex.oul de anul trecut)as putea sa propun cea mai mare pasca, cea mai mare lumanare cel mai mare paner,sau poate aduce gaina care a facut oul de anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai tare comentariu ever despre Suceava

    http://voxpublica.realitatea.net/freestyle/razboinicii-luminilor-sfinte-2917.html#comment-22297

    Am fost in sepembrie 2007 intr-un tur, prin niste paduri din Moldova – si pur si simplu m-am ingrozit!
    Partea asta de tzara poate sa se numeasca FOARTE bine “Republica Comunista BOR” – mi-a venit sa vomit, pur si simplu!
    Oamenii sunt tinuti (deliberat!!!) intr-o stare de cumplita saracie si inapoiere – iar popii au pus gheara pe TOT: pamanturi, paduri, afaceri samd…

    CE ziceti voi de o regiune intreaga in care fetitele de clasa I – II, cand le intrebi “ce vrei sa te faci cand ai sa fii mare?” iti raspund: “maicã”?

    !!!

    Codruta
    2009-04-21 15:20:43

    RăspundețiȘtergere