Nechifor şi abuzurile PDL

Deputatul PSD Cătălin Nechifor ne aminteşte ceea ce ştiam de foarte multă vreme. Că primarii PDL sunt favorizaţi când vine vorba de împărţit banii de la UE.
Mai exact, proiectele depuse de primarii PDL primesc puncte pe ochi frumoşi. Cum spuneam mai devreme, acest lucru nu este deloc o noutate.

Este binecunoscut că PDL este partidul care ştie cel mai bine cum să îşi favorizeze oamenii. De asta PDL domină la acest moment scena politică a judeţului Suceava şi, cel mai probabil, o va mai face mult timp.

Nechifor a dat exemplu un proiect depus de primăria Straja, localitatea natală a lui Dragoş Juravle, care a primit maximul de puncte deşi nu ar fi îndeplinit condiţiile necesare.

Nechifor spune ca are informaţii ca Dragoş Juravle şi alte persoane din conducerea CJ fac presiuni asupra unor instituţii publice pentru favorizarea primarilor PDL.

O simpla declaraţie de presa nu va schimba nimic. Cred că mai bine Cătălin Nechifor ar sesiza instituţiile de control despre aceste abuzuri. Altfel, declaraţiile deputatului PSD rămân doar nişte declaraţii. Fără niciun rezultat concret.

Dacă Nechifor, care şi-a anunţat candidatura la şefia PSD Suceava, vrea sa facă o altfel de politică, nu trebuie sa rămână doar la nişte simple declaraţii de presă. Asta dacă chiar are informaţii concrete despre abuzurile pe care le reclama.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Sigur ca acest partid stat isi trage partea leului.Ideea este daca si vor realiza in practica aceste proiecte pe bani europeni.
    La Targu Neamt cetatea de scaun s-a modernizat cu bani europeni si a rezultat un obiectiv istoric exceptional .Pe langa cetatea de la Neamt cetatea de la Suceava e wc public.s-au alocat acum 14 milioane euro pentru reabilitarea cetatii.Sa vedem ce va face primaria cu acesti bani.
    La Gura Humorului primarul PNL Ursaciuc a realizat proiectul POPAS.E un proiect de exceptie cum nu am mai intalnit in tara.
    Partia de schi cu tunuri de zapada,parcari mari,restaurante cu arhitectura montana austriaca,telescaun
    In parcul central s-a construit sala de sport,bazin acoperit ,doua bazine descoperite,patinoar,terenuri de sport.S-au asfaltat aleile.Sunt efectiv niste bijuterii.
    Deci cu seriozitate si profesionalism s-a putut.Si totul s-a realizat doar cu 12 milioane de euro.
    Asa ca avem la vecini criterii de comparatii
    Sa vedem ce va face primaria Suceava pentru ca pana in prezent nu a facut nimic.Suceava e un oras murdar,plin de gropi si praf ,brazdat de santuri,neasfaltat.

    RăspundețiȘtergere