Cablu izolat termic - Se întâmplă în Suceava (17)

Bloc şi cablu izolate termic.



Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Ma intrebam mereu de ce nu se face nimic in acest oras care arata ca dupa un raid al avioanelor hitleriste deasupra Londrei.
    Si aseara era sa cad de pe scaun.Am aflat ca primaria orasului Suceava este a doua din tara pe lista datoriilor.E vorba de 100 milioane ron.
    e o datorie imensa pe care nu stiu cine si cum o va plati.Sunt foarte curios cum a fost posibil ca acest oras mic si prapadit sa acumuleze o asemenea datorie.Sa fii pe locul 2 in tara e o performanta uluitoare.
    Ce s-a facut cu acesti bani pentru mine e un mister total.Si revin la vechile teme.
    Asa imi explic de ce nu se asfalteaza strazile.
    Si aici nu ma refer la acele dezastre numite Gheorghe Doja,Zamca,ci ma refer de exemplu la strada Universitatii si B-dul G.Enescu
    Asa imi explic de ce cinema Modern se prabuseste.
    Asa imi explic de ce nu se face absolut nimic in acest oras,nici macar curatenie.
    Dar nu imi explic altceva.Nu imi explic cum o primarie care are datorii de 100 milioane ron
    aloca 50.000 ron pentru zilele orasului.
    Aloca 350.000 ron pentru o statuie din fibra de sticla de toata jena.
    acorda scutiri de plata persoanelor pentru anvelopari blocuri in valoare de 50.000 ron
    Acorda scutiri de la plata utilitati in valoare de 70.000 ron.
    Dar tinand cont ca suntem sub semnul sinistrului si al cataclismelor naturale totul este posibil

    RăspundețiȘtergere
  2. A venit si ziua asa ziselor greve.Ma duc la primarie,nici vorba de greva.Toata lumea la posturi si cu zambetul pe buze.Ma duc la finante ,nici vorba de greva.Toata lumea la posturi si cu zambetul pe buze.
    La scoala e mai comic.O parte sunt in greva.O parte participa la bac.o parte tin ore.O parte vin de la alte scoli.Femeile de servici nu mai apuca sa faca curat pentru ca sunt supraveghetori la bac.Fochistul scolii e la costum si este evaluator la bac.
    Mai sa fie comedie.Pai daca asa stau lucrurile stiti ce as face eu in locul lui Boc?As taia salariile si pensiile cu totul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule sau Anonima... nu pricep de ce va aratati nemultumirile despre primarie/guvern in acest loc unde sunt prezentate niste poze cu munca PRIVATA?

    Da, aceste poze arata ca exista si firme independente care-si permit sa-si bata joc de estetic si functional. In acelasi timp arata si locatarii unui bloc carora le pasa doar daca este cald in fotoliu.

    Trezirea oamenilor, traim impreuna. Vrei sa nu-ti fie greata cand treci pe langa blocul meu? te rog ingrijeste-ti blocul tau.

    RăspundețiȘtergere