Scad salariile, pensiile, şomajul... pai cum vine asta?


Preşedintele care a pierdut alegerile pe teritoriul ţării dar a câştigat cu voturile furate în secţiile din ambasadele şi consulatele din vest a anunţat apocalipsa financiară în România.

Traian Băsescu a ieşit mândru în faţa camerelor de luat vederi şi ne-a anunţat cu zâmbetul pe buze că România e în dezastru. De parcă nu el ar fi fost preşedinte în ultimii cinci ani şi de parcă nu guvernul condus de marioneta Boc ne-a adus în groapă.

Şi ca totul să fie complet, după ce am fost anunţaţi că salariile bugetarilor scad cu 25%, pensiile şi şomajul scad cu 15% etţetera, etţetera, Băsescu s-a răţoit la partidele din opoziţie.

Le-a transmis în direct, pe posturile de ştiri, la oră de audienţă, să nu cumva să îi critice deciziile că le aduce aminte că şi ei au guvernat ţara.

Păi se poate, în loc să se gândească dacă măsurile pe care le-a anunţat vor salva România din a călca pe urma Greciei, pe Băsescu îl interesează cel mai mult să nu cumva să îi fie criticate deciziile. Adică nu contează că îs bune sau proaste, să nu cumva să îl înjure pesediştii şi peneliştii la televizor că-i bai.

Nu se face, dom' preşedinte, nu frumos, te rog să mă crezi pe cuvânt. De asta iegzâstă opoziţie şi presă, să nu ajungi matale să crezi că ne bagi în groapă fără să comentăm. Că deh.. cu atât am rămas. Ne-am aranjat frumos până în 2014...

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Basescu si-a vazut visul cu ochii,este stapanul Romaniei,Este si presedinte si prim ministru si parlament.Este DICTATORUL ABSOLUT.
    si actioneaza in consecinta.Dar binenteles ca nu poate singur sa faca acest lucru.In spate are camarila lui mafiota.Si banii de furat de la buget nu mai ajung.A imprumutat de la fmi,dar si acesti bani s-au evaporat.Si atunci cum sa faca rost de bani dictatorul?Luand mai multi bani de la fraieri.Si a facut diabolic acest lucru.Nu a marit TVA si impozitul unic deocamdata.a lovit naprasnic in bugetari ,pensionari si someri.A asmutit privatii contra bugetarilor.Desi rezultatul e la fel de dezastruos.Binenteles ca in toamna va mari TVA si impozitul unic.Va mari impozitele pe locuinte si masini.Pentru ca aceasta camarila protejata e flamanda.Si vrea tot mai mult.A demarat proiectul Rosia Montana
    care va distruge toata zona pentru 2 arginti.
    E stapanul absolut si poate distruge totul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum pensionarii erau destul de saraci. I-au saracit de tot!

    RăspundețiȘtergere