Crai Nou spune lucruri trăsnite

Vrei să ştii cam ce s-a întâmplat de Zilele Sucevei? Îţi dau un sfat, nu citi articolul din Crai Nou de azi, luni, 28 iunie. E din alt film.

De exemplu, festivalul de folk despre care Crai Nou spune că a fost la Cetatea de Scaun s-a desfăşurat (vineri, sâmbătă şi duminică) la Dom Polski. Iar focul de artificii de la final nu a fost chiar la final. După artificii a cântat Odyssey. Până au sunat telefoanele la 112. Despre asta citeşte aici.

Şi dacă tot veni vorba, deşi e basarabean pe Cătălin Giosan îl cheamă de fapt Josan. La fel au scris Monitorul, Obiectiv şi aproape toate siteurile de ştiri locale.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. mofturi dom'le... astea n-aduce malai... asa ca prostu' ceteste ce-i dai!

    RăspundețiȘtergere
  2. S-au terminat si minunatele zile ale sucevei.Primarul a tocat 50.000 ron de la bugetul local.Ieri spunea ca refacerea podului tehnologic dat jos de apa sucevei ne costa 50.000 ron.Erau buni banii aruncati pe garla la zilele sucevei.Dar asta nu e totul .Primarul face zilele medievale unde se vor toca 175.000 roni.eu denumesc acest mod de a arunca banii pe garla atentat la siguranta statului.Pana cand banii nostri taxe si impozite vor fi sigonati cu cantareti si sarmale ghiduse?In loc sa fie folositi pentru asfaltarea strazilor,curatenia orasului si pentru ajutorarea sinistratilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. nervi la Crai, Clement dat demisia

    RăspundețiȘtergere