Miliţian vitezoman [VIDEO] - Se întâmplă în Suceava (18)

Azi vă propun un exemplu de comportament miliţist. S-a întâmplat luni, 7 iunie 2010, între Cacica şi Păltinoasa, la Vârfu Dealului.

În interiorul localităţii, un miliţian cu Logan a făcut o depăşire pe linie continuă având o viteză de 75-80 km/h. Adică multe puncte şi amendă mare pentru oricare alt muritor de rând.

Un amic l-a filmat pe miliţianul vitezist ca să îl vedem şi noi şi să ne amintim de ce plătim taxe şi impozite. Şi anume ca să îşi bată joc de lege chiar cei care ar trebui să se asigure că ea este respectată.


Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Pai da, ca daca mergi la Humor din indicatoare de 50 nu iesi si sunt 3 radare pe traseu, de astea noi, dar ei n-au nici o treaba, pe ei nu-i amendeaza, ca doar is intre ei. Stiu eu un caz asemanator cu cineva caruia trebuia sa ii ia permisul dar pentru ca era pompier a scapat. Dreptate de romanica, te pisi pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clipul este de o calitate impecabila.. care arata perfect carosabilul si zona unde sa efectuat depasirea.

    Bullshit!!!!

    Cel care a filmat cred ca era plictisit de-i veni sa filmeze in timp ce conducea. Daca te uiti mai bine chiar in primele 3..4 secunde ale clipului.. la banda de mijloc.. vezi ca cea din interior este solida iar cea din exterior intrerupta iar dupa vreo cateva secunde devine doar solida. Asta mi-ar da de inteles cum ca politistul ar fi inceput depasirea cand pe partea de interior a benzii lui mai era linia intrerupta.. iar cand se afla in depasire linia sa schimbat.

    Exista posibilitaeta ca acel politist sa se deplaseze catre locul unui accident?... DA! este posibil. Trebuie numai decat ca atunci cand se deplaseaza spre o urgenta in afara orasului sa aiba girofarurile pornite?... NU!


    Tu nu ai altceva mai bun de facut decat sa cauti nod in papura politistilor?

    RăspundețiȘtergere