Consilierii PSD şi PNL au căzut singuri în capcană

PSD şi PNL s-au săturat să facă opoziţie doar în conferinţele de presă. Au vrut să-i dea peste nas lui Flutur şi în şedinţa de Consiliul Judeţean. Ocazia perfectă s-a dovedit a fi un proiect pentru asfaltarea a şapte drumuri judeţene cu o lungime totală de 93,4 de kilometri.
Consilierii USL au votat împotriva proiectului prin care drumurile erau transferate le Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru demararea proiectului, scrie NewsBucovina.

Mare greşeală, cred eu. PSD şi PNL nu au reuşit decât să-i dea muniţie lui Flutur. Asfalt electoral sau nu, blocarea unei investiţii de amploare, fie şi cu bani virtuali, a fost o mişcare electoral greşită. Parcă îl şi aud pe Flutur cum va acuza opoziţia că se împotriveşte proiectelor de dezvoltare ale judeţului Suceava.

Mâine are loc o nouă şedinţă în care se vor discuta cele două proiecte. Sunt curios ce se va întâmpla. Dacă consilierii PSD şi PNL vor vota în favoarea proiectelor, atunci înseamnă că nu sunt consecvenţi. Dacă îşi păstrează decizia şi votează împotrivă atunci vor fi acuzaţi că blochează proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii judeţului.

Sunt curios cum vor reuşi să iasă din propria capcana. Voi ce spuneţi?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Mai Dinule, dar tu esti de acord sa platesti din 2013 pana in 2020 ca sa-si aduca astia firmele si sa-si ia malaiul? Nu ne-am indatorat destul cu FMI si tot felu de credite? Tu ai incredere in expertiza si buna credinta a acestor guvernanti? Stai putin, ca doar nu dau de la ei, dau de la noi, si nu din banii pe care ii avem ci din cei pe care, probabil, ii vom avea. NU AU CU CINE SI NU AU DE CE SA FACA LUCRURILE CORECT SI TRANSPARENT. STIM CU TOTII CA NU MAI PUPA ASTIA IN VECI UN LOC IN PARLAMENT, DARMITE VREUN POST IN GUVERN.SI ATUNCI, CARE ESTE ADEVARATUL MOTIV?

    RăspundețiȘtergere