Mojicia lui Băsescu, paravan pentru înfiinţarea Ţinutului Secuiesc

Miercuri s-a aflat, inevitabil, care a fost târgul pe care Traian Băsescu l-a propus UDMR: reorganizarea teritorial-administrativă a ţării în opt judeţe plus Hargita şi Covasna cu statut special.

Speriat de amploarea discuţiilor pe tema trădării de care a dat dovadă, Traian Băsescu a folosit o metodă pur stalinistă de a îndrepta atenţia opiniei publice spre un alt subiect.

Laboratoarele de la Cotroceni au pregătit astfel cu minuţiozitate atacul la adresa Regelului Mihai I al României. La o televiziune prietenă, B1 TV, Traian Băsescu a minţit cu neruşinare cu privire la relaţiile dintre Regele Mihai şi Conducătorul Statului, mareşalul Ion Antonescu. Ma mult, Băsescu s-a folosit de schema lui Iliescu de după '90 şi l-a adus în discuţie pe Paul Lambrino, despre care a spus că ar face parte din Casa Regală a României.

Scopul lui Băsescu a fost atins şi atenţia mass-media s-a îndreptat spre atacul împotriva Casei Regale.

Nu înţeleg, totuşi, de ce Traian Băsescu a ieşit acum cu două teme unde pierde sigur capital electoral - reorganizarea administrativ-teritorială şi atacul împotriva Casei Regale. Voi ce spuneţi, care să fi fost motivele?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. NOI ce sa mai spundem ? Mai avem cuvinte oare ? Ar trebui intrebat un psihiatru de diagnostic si apoi ar urma, inevitabil , internarea in camasa de forta, pe veci, intr-un ospiciu! Un alcoolist cu mintea tulbure, un semianalfabet de o mojicie si o josnicie cum n-am mai vazut, un ordinar ticalos....nu mai am cuvinte, ma crizez prea tare..

    RăspundețiȘtergere