Legea junglei de la Câmpulung - consilierul local Ilie Bilinschi plăteşte o chirie de 2 euro/mp/an pentru un teren al Primăriei

Vă mai amintiţi de consilierul local Ilie Bilinschi de la Câmpulung Moldovenesc. E vorba de individul care a dărâmat Casa Saghin, aflată pe lista monumentelor istorice. Individul a fost dovedit între timp şi turnător la Securitate.

Ei bine, la începutul anului, Ilie Bilinschi, patronul firmei Amedan ComServ SRL, a solicitat Primăriei Câmpulung să-i închirieze un teren cu suprafaţa de 275 de metri pătraţi, situat pe strada Gării, fără număr, ca să-şi dezvolte o afacere cu obiectul "spălătorie şi cosmetică auto, curăţătorie covoare şi mochete".

Darnic din fire, primarul Constantin Gabriel Şerban a iniţiat imediat o hotărâre prin care să se aprobe închirierea.

În şedinţa din 27 ianuarie 2011, consilierul local Ilie Bilinschi, împreună cu ceilalţi membri ai Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, a votat în favoarea închirierii acestui spaţiu către patronul firmei Amedan ComServ SRL, Ilie Bilinschi.

Chiria percepută este, evident, fenomenală - 2 euro/mp/an.

Cum participând la vot Ilie Bilinschi s-a aflat clar într-o situaţie de incompatibilitate, Hotărârea de Consiliu Local nr. 9/2011 este nulă de drept.

Ia să vedem, ce credeţi voi că o să facă Instituţia Prefectului cu privire la măgăria asta?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii