ÎPS Pimen despre Flutur: "Însuşi satana se preface în înger al luminii"

ÎPS Pimen a ieşit din nou la atac împotriva lui Flutur. Printr-un comunicat publicat pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Pimen îi îndeamnă pe oameni să se roage pentru "luminarea minţii domnului Gheorghe Flutur" care ar proteja o construcţie ilegală în perimetrul de protecţie al Mănăstirii Dragomirna.

"Și tot domnul Gheorghe Flutur patronează moral tergiversarea punerii în aplicare, de către domnul prefect Sorin-Arcadie Popescu, a unei hotărâri judecătorești de punere în posesie a unei suprafețe de teren, proprietatea mănăstirii, situată în fața porții mănăstirii, proprietate confiscată de regimul comunist", se mai arată în comunicat.

"Însuşi satana se preface în înger al luminii" şi "politician demagog" sunt alte afirmaţii ale lui ÎPS Pimen cu privire la şeful PDL Suceava.

Rugăciune și nu blestemare - judecata este a lui Dumnezeu Care va face dreptate cum numai El știe. Să răbdăm cum am răbdat și în timpul regimului comunist ateu. Astăzi, potrivit proverbului: „Aceeași Marie cu altă pălărie”. Totuși cu o deosebire, anume: Maria a adus de Paști sfânta lumină de la Ierusalim. În Sfânta Scriptură este scris: „Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii” (II Corinteni 11,14). Pe plan politic înseamnă că un politician demagog înșeală pe electorii care l-au ales și care l-au așezat pe scaunul puterii politice.

Comunicatul integral poate fi consultat pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor (click aici).



ÎPS Pimen despre Flutur: Însuşi satana se preface în înger al luminii

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. DE CE SCRII MINCIUNI?? Nu e nici un comunicat pe site-ul Arhiepiscopiei. Chiar nu-ti este rusine? Ar trebui ca FLUTUR sa te dea in judecata si sa-ti ia niste bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. IA DA TU UN CLICK SI UN PRINTSCREEN, SA VAD SI EU CE SCRIE. MINCINOSULE!!! SI CERE-TI SCUZE PENTRU INJURII.BAI INTELIGENTULE!!

    RăspundețiȘtergere
  3. IMI CER SCUZE, DINULE. CRED CA E STRICAT CALCULATORUL MEU. Eu nu vad comunicatul pe pagina Arhiepiscopiei. SCUZE, din nou.

    RăspundețiȘtergere
  4. da sa injuri inainte tare te mai pricepi anonimule

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ce Dumnezeu se afla numai in biserica "Sf. Ioan cel Nou" de la Suceava? Pai atunci sutele de pomelnice date la alti preoti si la alte biserici au fost in zadar? o sa ard in iad? iar ceilalti care vor sa se roage si ei saracii pentru Flutur trebuie sa faca naveta la Suceava? daca trimit un pomelnic prin maxi-taxi ca sa nu mai cheltui eu bani o sa ajunga oare? astept sugestii. ms

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce religie esti domnule Zara????? fii sincer.

    RăspundețiȘtergere
  7. hughenot... ce-are a face cu comunicatul Arhiepiscopiei?

    RăspundețiȘtergere
  8. interesant, sehr interesant

    RăspundețiȘtergere