Oprea a fost pus la punct de ofiţerii SRI după ce s-a dat în stambă pe Aeroportul Salcea

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a venit la nunta unui funcţionar din Secretariatul General al Guvernului, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la restaurantul Conacul Domnesc din Şcheia, cu o cursă specială Charter.

Oprea a ajuns pe aeroportul Salcea - Suceava la miezul nopţii după care a plecat cu maşina la petrecerea mirilor, aceştia avându-l ca naş pe nimeni altul decât senatorul UNPR Şerban Mihăilescu. Ministrul Apărării a venit singur la nuntă unde a stat aproximativ cinci ore, după care a plecat spre Bucureşti duminică dimineaţă, la ora şase cu o cursă normală Tarom.

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea a cerut conducerii Aeroportului Salcea-Suceava să nu treacă prin filtrul de securitate numai că acestă solicitare nu a fost transmisă şi ofiţerilor SRI care îşi desfăşoară activitatea pe aeroport. Prin urmare, angajaţii SRI nu au putut să pună în practică cererea ministrului dat fiind faptul că nu au avut o solicitare scrisă. Potrivit legislaţiei, excepţie de la trecerea prin filtrul aeroportului face doar preşedintele statului aflat în funcţie. Prin urmare la plecare, ministrului Oprea i s-a solicitat să treacă prin filtru, fapt ce l-a nemulţumit, mai ales că în aerogară se aflau pasagerii cursei Suceava - Bucureşti.

ultima-ora.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii