Flutur: Să ne retragem exact când România trebuie condusă?

"În aceste momente delicate eu cred că noi trebuie să încercăm să gestionăm, fie că este criză politică, fie că este criză economică... slavă domnului, în partea economică încercăm să ţinem echilibrul macro-economic. Politic, dorim şi aşteptăm opoziţia la dialog. Păi ce facem acum? Ne retragem sau batem în retragere exact când România trebuie condusă? Că trebuie condusă mai bine, trebuie dialog. Eu cred că nouă ne rămâne astăzi să epuizăm toate căile de dialog. Sunt convins că va fi această înţelepciune să găsim soluţii şi să mergem mai departe", a spus prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, la TVR Info, transimte NewsIn.

Flutur a spus că nu s-a discutat în PDL despre varianta ca Emil Boc să renunţe la conducerea Guvernului. "În perioadă de furtună, într-o perioadă grea, nu cred că asta este soluţia, soluţia este să epuizăm armele democraţiei, comunicarea, dialogul şi întâlnirile cu toate segmentele sociale", a susţinut democrat-liberalul.

"Orice zi de proteste în felul ăsta înseamnă cel puţin un investitor sau un investitor mare în minus pentru România. Noi trebuie să găsim un spaţiu de dialog", a mai spus Flutur.

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. pai normal! cand ai ocupat un teritoriu, nu te retragi! tii cu dintii de el si-l jefuiesti pana vine un stalingrad, un kursk, ceva... si apoi iti tragi un glonte-n cap!
    heil, mein fuehrer!

    RăspundețiȘtergere
  2. ADICA PANA ACUM NU A TREEBUIT CONDUSA???? SAU NU A FOST CONDUSA????

    RăspundețiȘtergere
  3. e tot mai greu de suportat a ta faţă , mârlane
    sunt tot mai greu de înghiţit ale tale minciuni
    ne-ai furat pădurile , ai turnat (în loc)betoane
    şi-ai "învârtit" sucevenii numai prin diversiuni

    mi-e greaţă ! greaţă cât toate lămâile din lume
    mi-e greaţă de "altruismul" tău prefabricat
    conferinţele tale de presă-s toate nişte glume
    şi tot ce faci tu doar cu BANUL e amestecat

    RăspundețiȘtergere
  4. Comic asemenea afirmatii din partea unuia care construieste drumuri spre nicaieri, face parcari subterane care costa mai mult ca in Manhattan, scrie bazaconii cu oi pe dealuri, taie panglici la tot felul de investitii nastrusnice - vezi centralele din Clg si Dorna.
    In era fluturista e la fel ca in Koreea de nord ...presa locala il proslaveste ( nu veti gasi nici un articol anti ),toate lucrarile le fac aceleasi firme ( General Construct, Calcarul, Conbucovina, Civica ),toti sefii de deconcertate...sau descentralizate , nu stiu cum le mai zice ,sunt numiti pe criterii "exigente" orasul arata ca Stalingrad in al doilea razboi, ......ce mai ..tara merita condusa ...Vive le Papillon !

    RăspundețiȘtergere