[VIDEO] Bărbat pus pe fugă de manifestanţi, salvat de jandarmi. Protest la Suceava - luni, 23 ianuarie 2012

Sucevenii care solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu şi guvernului Emil Boc s-au adunat şi luni seară în faţa Palatului Administrativ.

Spiritele s-au încins în momentul în care un bărbat a venit la protestatari şi i-a acuzat că au primit alcool de la Alexandru Băişanu şi Cătălin Nechifor şi că printre manifestanţi se află studenţi trimişi de Băişanu.

Bărbatul a fost luat la fugă de mai mulţi oameni în vârstă şi a fost salvat din mâna protestatarilor de jandarmii care supravegheau protestul.

Trei copii aflaţi la protest au scandat "Blonda, chioru şi piticu, i-au luat pensia lui bunicu'".

S-a mai scandat "Udrea, nu uita, ţara nu-i poşteta ta!", "Udrea e amanta ta, ţara e iubita mea", "Jos UDMR" şi "Oprea şi cu gaşca lui, trădătorii neamului".

Au fost afişate pancarte cu mesajele "EBA, nu e aşa că tati nu mai are succesuri?" şi "Bucovina, zonă liberă de PDL".


Trimiteți un comentariu

22 Comentarii

  1. Nu folositi copiii in razboi si in rafuielile voastre scarboase!E o lege sacra in natura ,in socitatile primitive,de cand lumea si pamantul.Spuneti-le ca cei care-i manipuleaza din umbra acum i-au ucis ca pe niste caini ,in decembrie "89, pe predecesorii lor cu o cruzime de neinchipuit.

    Spuneti-le ca asasinii unchilor si bunicilor lor au mainile murdare de sange nevinovat,asa ca si ei acum.Neam de martiri cu memoria castrata,asa sa-ti fie blestemul ce-l duci!Ion Iliescu este unul dintre cei mai sangerosi asasini din istoria moderna a romanilor si voi ii aduceti omagii in loc sa-l intemnitati si sa va eliberati de pacatul complicitatii!Mare pacat!

    Ayatolahul maret de la Voronet

    RăspundețiȘtergere
  2. Am asteptat sa vad cat mai multe comentarii si cele cam 100 aparute pana in prezent imi confirma cateva lucruri:

    1/ Romanii nu se (prea) pot intelege intre ei. In afara de cele doua curente preponderente, pro PDL sau pro USL, exista o foarte larga diversitate de opinii si doleante de la aceasta revolta (mai mult sau mai putin regizata). Majoritatea romanilor sant de acord cu ce spune clealalt, dar sant total impotriva. “Sant de acord cu ce spuneti dumneavoastra, dar dati-mi voie sa va spun eu!”, sau “Imi pare bine c-ati luat teapa”, etc. Cred ca daca pui doi romani intr-o camera si-i lasi acolo pana se inteleg, ai sa obtii doua schelete, dar nici un acord. Practic, daca citesti toate opiniile, nu poti trage o concluzie generala despre ce se intampla la ora actuala in tara.

    2/ Numarul celor din strada e totusi minuscul, comparat cu populatia tarii. De vina trebuie sa fie totusi frigul. Recomandare: Nu mai faceti revolutii iarna. Nici vara nu-I bine, ca-i lumea in concediu. Eu zic sa fie facute dupa vacanta de primavara (cand parintii scapa de copii de-acasa), sau toamna, dar dupa stransul strugurilor. Santem asigurati insa ca furia mocneste (exista o urare de bine in popor: “Arde-te-ar terciul”. Vezi chestia cu mamaliga romaneasca si explozia).

    3/ Romanul are minte scurta. Cu aprox. 7 ani in urma, PSD iesea de la conducere cu coada intre picioare. Intre timp a mai dat pe acolo odata (pentru vreo citeva luni), din bunavointa PDL, timp in care a pus doar bete in roate. Romanul de rand se pare ca uita si asta.

    4/ Romanului ii place circul. Cel mai ieftin e cel de la TV (ca-i pe abonament), dar nici cel din presa nu e prea rau, chiar daca costa mai mult (sa cumperi ziarul pentru 7 zile consecutiv e ceva!). Iar dresorul stie cum sa-si intretina musafirii. Mai ales ca-i pe punga lor.

    5/ Amuzant e ca presedintele e vinovat nu doar pentru ce se intampla acum sub el, ci si pentru ce s-a intamplat pe vremea lui Iliescu, pentru simplul motiv ca a fost contemporan cu mineriadele. Nu prea vad logica. Le atrag atentia acestor comentatori ca Iliescu e inca in viata si trage aceleasi sfori in PSD (si nu numai). Poate va orientati ura mai corect ? Si nu uitati ca Iliescu a fost ales cu 80% din sufragii. Inseamna ca 80% din romani sant vinovati pentru mineriade?

    6/ Macar acum vedem mai putine apelative colorate, gen “boule”, “esti un idiot”, “portocalagiu”, “****” si alte cuvinte din folclorul romanesc. Dar sa nu zicem hop pana nu sarim. Sant sigur ca unii isi fac incalzirea.

    7/ Se pare ca Basescu si Boc au oferit populatiei, in sfirsit, capul cuiva. Baconschi (Asa ca acum putem uita de lenjeria roz a doamnei Udrea). Unii chiar si-au adus aminte ce poet stupid a fost Baconschi senior (ei personal fiind artisti mult mai buni).

    8/ UDMR cere retragerea taxei auto pentru un an (foarte bine, sa-i lase pe PSD-isti sa se screama cum sa mai scoata bani). Pun pariu ca inainte de alegeri, bugetarii vor avea inapoi cei 25% taiati de la leafa, iar pensionarii vor primi cele 5%. Daca romanii vor populism, populism sa fie. Se pare ca da bine sa fii populist. Inchei cu o recomandare: II recomand lui Basescu sa isi dea demisia. Oricum isi pierde vremea de pomana. E mai bine si pentru el si familia lui, si pentru Antonescu si gasca lui. Iar pentru popor e tot una (Ca si doamnei Udrea, ea avand din ce sa-si cumpere lenjeria, chiar si pe timpo de criza).

    Bucurosi le-om duce toate, ca-i coruptie, ca-i democratie. nu-i asa?

    Eroul de la TERMOPILE...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cui ii plangem noi de mila? In vreme ce Ponta sparge 40000 de euro pe weekend la Monte Carlo, Vanghelie 80000 de euro cu amanta in franta Adina Vălean, soţia liderului PNL, Crin Antonescu, a obţinut în 2010 peste 90.000 de euro din servicii de consultanţă oferite firmei Finite Assets, deţinută integral de Rompetrol Holding, firma lui Dinu Patriciu.

    Conform ultimei declaraţii de avere publicată de Crin Antonescu pe site-ul Senatului, soţia liderului PNL a primit de la Finite Assets 90.086 de euro în anul fiscal 2010. Cu un an înainte, încasase de la aceeaşi firmă 104.325 de euro. Contractul a fost semnat în 2008 şi este pe perioadă nedeterminată.

    De asemenea, în declaraţia de avere, Crin Antonescu deţine trei autoturisme: o Dacia achiziţionată în 2004 şi câte un BMW luate în 2005 şi 2007 -, dar şi bijuterii din aur cu diamante, achiziţionate în 2009 şi 2010, evaluate la suma totală de 18.000 de euro. Preşedintele PNL are un apartament în Bucureşti, pe numele său, iar soţia sa deţine un teren intravilan de aproape 4.000 mp şi o casă de locuit în comuna prahoveană Drajna.

    Antonescu are mai multe depozite şi conturi bancare, în care deţine 271.676 de euro, 8.309 dolari şi 5.973 de lei,

    Adevarul e ca daca Antonescu si-ar da demisia ar fi primul sau gest decent. E o deflorare a lenii lui. Pana acum a fost platit pt. tras chiulul. Sa isi dea demisia e o chestie pe care trebuia sa o faca demult. Din pacate, la cat de debusolat este, nu o va face. Maine la pranz, se va trezi si isi va da seama ca plecarea lui este fix ca si prezenta lui in Parlament, adica exact 0.

    OVIDIUS PUBLIUS DONTUS

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicaieri in lume televiziunile nu sunt atat de agresive, de generatoare de haos ca in Romania; in alte tari se fac dezbateri intre opozanti, dar televiziunile raman neutre. Nu e normal ce se intampla la noi, minciuna si dezinformarea care duc la haos si distrugere trebuiesc pedepsite.

    Si in Vest sunt anuntate miscari de amploare, pasnice, impotriva austeritatii impuse de UE, sustin cauze serioase explicate de specialisti , vanatoarea de functii nu e ca la flamanzii nostri - sunteti dezgustatori; nu e momentul de schimbare si gata; ar fi o catastrofa, nimeni nu ne va ajuta.Nu aratati ca sunteti salbatici.

    Romanii se plangocesc si traiesc mai bine decat cei la care muncesc in vest in fata carora se milogesc ca ultimul cersetor, iar ei au vile si masini luxoase

    La ce vreţi să vă aşteptaţi din partea Motanului Felix? La o demisie de onoare din Senat, după ce are o sentinţă definitivă de colaborare cu fosta poliţie politică? La renunţarea de profesor titular la ASE, unde face pe moralistul şi învaţă economie socialisto-capitalistă pe mii de studenţi din noua generaţie? Sau la distribuirea unei părţi din averea sa şi a fiicelor către orfani, bătrâni şi dezmoşteniţi ai soartei din România? Ori la renunţarea la Antene, gest după care ar rămâne fără "guriştii" şi ciracii lipsiţi de orice caracter, precum Ciutacu, Badea, Grecu, Gâdea, Stoicescu şi alte specimene care au făcut din meseria de ziarist o prostituţie profesională fără limite, pe care nu o poate egala nici măcar mercenratul lipsit de scrupule din cel mai întunecat Ev Mediu...


    Se cere un guvern de tehnocrati independenti (de parca ar exista asa ceva!) si care sa se bucure de sprijinul tuturor partidelor, deci consens! In atare conditii,ca sa nu imitam Marea Adunare Nationala,zic sa nu mai alegem aproape 500 de bravi reprezentanti ai nostri ,ci doar vreo 7-8 posesori de degete indicatoare,caci restul ar urma doar "degetele",pe banii nostri.Cum vor fi alesi tehnocratii?O gasca isi alege "tehno" a lor iar ceilalti pe a lor ?Premierul va fi stabilit prin dare cu banul? Cat timp stau pe pozitii tehnocratii,pentru ca, indiferent ce prostii indruga asa zisii leaderi,fara sprijin politic,nici un guvern nu rezista mai mult de 3 zile !?
    2)alta "goanga" aruncata pentru vulg :"ne dam demisia din parlament!" Poate cei doi

    SALVATI SUCEAVA DE IMPOSTORI SI DE JAVRE ASCUNSE IN PRESA

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi se pare normal sa vii sa manipulezi si sa cumperi oamenii cu bomboane,mai nou cu alcool,sa te folosesti de proteste doar pentru a veni la putere,putere care nu-ti confera nimic in afara de mult huzur:)),atat timp cat nu ai valoare si nu esti capabil sa faci un loc mai bun din orasul tau,iar numele tau sa semnifice o schimbare pozitiva,lucru pe care Flutur l-a reusit,a facut din Suceava un brand,a popularizat orasul in tara,dand dovada de destoinicia administrarii orasului in conditiile de criza acuta!Daca si Ceausescu a fost impuscat pentru toate marsaviile,pentru toata libertatea furata si intentia de reeducare si spalare in masa a Romaniei,desi a reusit pentru un scurt timp sa faca din tara noastra o inchisoare,tot a platiti!Nimic nu ramane neplatit,asa ca usl-istii sa-si vada de treaba lor,atat timp cat nu sunt in stare sa-si castige un renume prin fapte si solutii si nu manipulari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie o interventie mult mai in forta din partea jandarmilor. Mosnegii astia acoolici pe langa ca sunt platiti sa minta si sa faca un protest mai mult decat fals din punctul meu de vedere, mai au si tupeul de a sari la bataie. Daca ar fi dupa mintea mea, mult mai dur ar trebui intervenit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa aduci copii sa strige in strada cred ca e deja prea mult. Nu au ce cauta copiii acolo, nu e razboiul lor. Ce exemplu li se da? manipularea aceasta intrece orice limita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie să lăsăm deoparte ura. Românii trebuie să decidă cine va guverna România in mod democratic, prin vot şi ei vor lua decizia cea mai potrivită în toamnă, la alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  9. E cool la greva daca tot se imparte vin fiert de catre PDL si PSD. Oamenii care au alta parere decat a USL-ului ar trebui sa fie mai atenti pt ca USL=PCR si nu e voie sa fie opinii diferite.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare pueril din partea opozitiei sa apeleze la tertipuri de astea,nu au cu ce sa iasa in fatza e clar,dar cum am vazut si in alte parti sa plateasca copii care n-au nici majoratul sa instige lumea,mi se pare jalnic!Oamenii inteligenti participa deliberat la proteste nu fiind manipulati de opozitie,mai ales in Suceava!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e zi de proteste fara un moment de circ atent regizat de USL.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu mai chinuiti copii!Ce vina au ei ca voi va lasati manipulati pentru un pahar de vin?Se depasesc granitele bunului simt.Sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  13. daca se folosesc acum si de copii nevinovti care nu inteleg care-i treaba.. rusine sa le fie... rusine USL!

    RăspundețiȘtergere
  14. alt circ, aceasi regie: sandu si nechifor, doi copii fara copilarie, aroganti si inmurati,care vor obtine ceva pe votul populatiei doar dupa 2222!Punct.

    RăspundețiȘtergere
  15. traisca PSD, Iliescu si Lenin, niste Loaza care vor puterea pt a distruge tara! manifestanti cu carnete vechi PCR-USL. tot o apa si-un pamant!

    RăspundețiȘtergere
  16. Macar a meritat sa va chinuiti copii? Mentalitate de comunisti. Si inca ceva Dinule te stiu de baiat destept, pacat ca incalci deontologia profesionala, si ti partea incompetentilor din opozitie

    RăspundețiȘtergere
  17. bravo cristian!!! am spus ce trebuie...
    rusine usl.. rusine Dinule!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am trecut aseara pe acolo. Va spun cum am perceput eu lucrurile.
    1. Erau niste batrani pe acolo care mai mult discutau intre ei decat sa fie la miting, plus ca nici pe departe nu cred ca sa concludenti sau reprezentativi pentru locuitorii Sucevei. Sunt aceeasi care stau vara de dimineata pana seara tot in aceeasi zona dar pe banci uitandu-se la trecatori.
    2. Singurul jurnalist care era acolo din cate am vazut era Dinu Zara care din cate mi s-a parut incerca mai ceva ca la Hollywood sa prinda unghiuri de actiune cat mai bune, un fel de fotograf la nunti care pune mirele si mireasa in diverse pozitii sa iasa instantaneul cum trebuie.
    3. Am asistat cand a venit si tanarul ala care zicea bine ce zicea, dar mosnegii nu i-au dat voie sa se afirme, plus ca unii chiar ziceau pe acolo ca vor sa ii dea o lectie si sa il bata. El cumva nu e cetatean roman, nu are voie sa isi spuna parerea?
    4. Sunt din ce in ce mai rusinat de ce se intampla, de aceea am si decis sa scriu astea. Nesimtitii astia de acolo trebuie inlaturati cu politia. Fac mereu scandal si daca nu esti cumva de aceeasi parere si vrei sa protestezi in felul tau instiga la violenta. Ti se pare corect Dinule?...ca m-ai privit aseara in ochi?

    RăspundețiȘtergere
  19. Uitaţi-vă ce se întâmplă în Europa. Uitaţi cum ţări importante se confruntă cu falimentul. Nu are dreptul niciunul dintre politicieni sau dintre noi, guvernanţi sau opoziţie, să sacrificăm stabilitatea României.

    RăspundețiȘtergere
  20. 1. Dacă ai fi fost acolo în momentul cu băiatul care era să şi-o ia pe cocoaşă ai fi văzut că erau aproape 10 jurnalişti (echipe reporter-cameraman sau colegi din presa scrisă pe care poate că nu i-ai recunoscut pentru că nu aveau aparate în mână).

    2. Au murit mii de români pentru dreptul tău de a-ţi spune punctul de vedere. Dacă mâine vei fi concediat abuziv sau ţi se va tăia salariul cu 1% sau cu 99%, dacă vei fi dat afară din casă sau dacă vei fi victima vreunei instituţii a statului şi vei merge să protestezi în faţa Palatului Administrativ, eu voi fi acolo şi voi încerca să fac astfel încât şi ceilalţi oameni să afle despre necazul tău.

    Şi asta fără să încerc să te judec şi să dau verdicte dacă ai sau nu dreptate să protestezi împotriva a ceva, orice.

    Dacă sunt oameni care vor să protesteze atunci este dreptul lor să o facă. Sper să fi fost clar. Nu spun că au sau nu dreptate în ceea ce priveşte revendicările lor, spun doar că au dreptul să protesteze dacă au vreun motiv de nemulţumir. Chiar şi dacă sunt membri de partid. Iar eu întotdeauna am precizat că printre protestatari au fost şi membri USL.

    3. Dacă spui despre mine că sunt omul USL-ului înseamnă că nu ştii absolut nimic despre mine. Iar dacă mă cunoşti şi spui că m-ai privit în ochi atunci comentariile tale şi celelalte sute de comentarii mâzgâlite aici în ultima săptămână nu sunt decât o glumă proastă şi mult timp irosit.

    RăspundețiȘtergere