[VIDEO] Protest la Suceava - miercuri, 25 ianuarie. "Cinste lui, cinste lui, cinste ofiţerului"

O mână de oameni s-au adunat şi miercuri seară în faţa Palatului Administrativ pentru a protesta împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi premierului Emil Boc.

Nemulţumirile au fost îndreptate şi împotriva Elenei Udrea, UDMR şi ministrului Apărării, Gabriel Oprea, unul dintre liderii UNPR.

Oamenii au scandat în schimb "Cinste lui, cinste lui, cinste ofiţerului" în semn de solidaritate cu locotenentul Alexandru Gheorghe, cel care a participat la mitingul de luni seară din Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Manifestanţii care au înfruntat gerul şi ninsoarea spun că declararea neconstituţionalităţii alegerilor comasate este o primă victorie şi afirmă că sunt hotărâţi să iasă în stradă până când vor obţine demisia guvernului şi preşedintelui Taian Băsescu şi organizarea de alegeri anticipate.

Trimiteți un comentariu

26 Comentarii

  1. Comasarea alegerilor, a fost o decizie politica fara indoiala. O decizie politica a coalitiei de la guvernare si nu a lui Basescu, cum multi vad ca fac confuzie(CHIAR SI GASCA MEA DE NEBUNI) Stiu, stiu, o sa spuneti ca Basescu conduce PDL-ul, desi coalitia e formata din mai multe partide, nu numai din PDL. Dragii mei, faceti un mic exercitiu de logica atunci cand mai aruncati cu pietre in Presedinte. Cei ce stau in spatele acestor miscari de strada, justificate in mare parte, dar atzatzate si alimentate cu combustibil de actuala opozitie (da, stiu, opozitia e imaculata...ea nu face asa ceva), II STIU EU PE TOTI au reusit sa induca unei parti a populatiei ideea ca Basescu e de vina pentru toate.

    Am observat ca Basescu e de vina si pentru viscolul de afara, asa zicea cineva din trafic aseara. Bunnn, deci Basescu e capul rautatilor. E de inteles de ce se vrea capul lui Basescu. El e stanca de care se loveste actuala opozitie pentru a ajunge la putere, pentru ca nu-i asa, Presedintele trebuie sa dizolve Parlamentul (trebuie sa fim naivi sa credem ca parlamentarii PSD si PNL isi vor da demisia), Presedintele trebuie sa dizolve guvernul si sa numeasca unul nou.... Deci Presedintele are cateva parghii de actiune, care ii dispera pe cei de la academia Felix&Ilici.

    JURAVLE NECULAI

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar, sa ne aducem aminte ca Basescu e "de vina" de cand a ajuns Presedinte, vinovat de faptul ca n-a intrat in jocul celor ce erau obisnuiti sa conduca (sa suga, pardon), tara din umbra (CA AI NOSTRI). N-a vrut dom'le sa dea mana cu ei si sa devina prieteni. Atunci a aparut o problema ... "Ba, cine se crede asta de ne pune pe noi la colt? Trebuie sa-i aplicam o corectie, trebuie sa-l dam jos, ce sa mai!!" Daca erau prin 1990, chema tata ILICI minerii si rezolvau problema CHIAR DACA RAMANEAU ZECI DE MORTI DE MAI FACEAM VREO 20 DE CIMITIRE….

    Dar vremurile schimband-se, misiunea a devenit putin mai grea.


    Si atunci au inceput sa-i vaneze lui Basescu orice gest, orice cuvant, cu speranta ca il vor prinde usor la cotitura. N-a fost sa fie insa. Au reusit chiar sa-l suspende, fiindca a incalcat Constitutia. Poporul a zis altceva la referendum. Va dati seama ce urasc astia din Academie poporul, pentru gresala de atunci? Desi ei incearca sa ne convinga ca ne iubesc nespus. Dar panda n-a incetat. Basescu trebuia prins cu matza-n sac. Momentan suntem cu totii in plina vanatoare, dar nu stim de ce, am senzatia ca vanatul e mai abil decat vanatorii. Asa ca dragii mei, cum va imaginati voi ca putea sa faca Basescu vreo miscare "gresita" in tot acest timp? (adica sa-si incalce atributiile de Presedinte, implicandu-se unde nu-i fierbe oala).

    Pai il iertam noi astia din opozitie, care vorba aia posedam cei mai buni juristi, cei mai buni economisti, cei mai buni profesori, in fine, cei mai cei, daca gresea cu ceva? Voi nu vedeti ca n-au de ce sa-l apuce? Nu vedeti ca ultima solutie pentru ei e presiunea strazii? Presiune care a inceput sa-i atinga si pe ei, de unde si proverbul "unde dai si unde crapa".

    CENUSA,CENUSA,STITI VOI...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uit la unii dintre cei ce posteaza si nu pot remarca un lucru: Academia asta, Felix&Ilici, DONTU, DARJA,UMFLATU ACESTA IMPOTENT-NECHIFOR,tiganii lui Baisanu de la Bogata si de la Mironu ,betivani si golani de cea mai joasa speta ca golanii adevarati au si ei onoare , au reusit sa scoata la suprafata, tot ce zace mai rau in unii.

    Frustratii, ratatii, puturosii ce vor sa traiasca ca boierii stand acasa, ei bine, tocmai astia au cele mai vocale voci. Si cel mai calomnios limbaj. De multe ori din pacate, acesti frustrati, in care ura s-a adunat progresiv, au o voce ce acopera alte 10 voci , ale celor ce incerca sa comunice normal niste impresii si opinii. Nu e corect.

    E momentul sa-i punem la colt pe respectivii. Sau la munca, dupa caz.Fara pomana si fara banii statului ca ne rup gatul si o san e demaste, ticalosii.Cel ce a tradat, va mai trada.

    Asa ca treaba cu alegerile comasate e strict problema coalitiei de la guvernare si spaima unor saltimbanci care cred ca romanii si sucevenii vor veni 200% la vot. Sictir. A sosit momentul sa-si mai asume si ei actiunile, nu tot timpul sa se culce pe-o ureche ca vine Presedintele si-si ia castane in locul lor. Solutia actualei crize sta in mana guvernului sin u a baietilor care joaca table la partid ca sa iasa la ceaiul de la ora cinci ,sa-si expuna suncile si opulenta.

    Asa cum a zis si Presedintele, populatia s-a facut treaba. E randul lor sa iasa din barlog, daca mai doresc sa castige alegerile. Iar decizia de ieri a fost exact cum trebuie. A mai dezamorsat situatia. Sa vedem cum vor sti sa profite marii politicieni ai tarii de acest lucru.

    JURAVLE NECULAI...

    -CENUSA,VEZI CIOCU'mic...

    RăspundețiȘtergere
  4. Timpul le rezolva pe toate ! incet dar sigur USL pierde din votanti si asta pentru ca romanii se simt jigniti de manipularile grosolane de la tv , unde ii infiereaza cu manie proletara pe cei de la putere . daca ar fi corecti , ar prezenta lucrurile cu aceeasi masura , nu ca si cum astia pe care-i sustin ar fi niste mielusei albi . dar nici nu-i de mirare , cand stii ce interese mari au proprietarii televiziunilor . sustinatorii USL se imbata cu apa rece , daca cred ca vor castiga cei din opozitie . spre norocul Romaniei , acestia nu pot sa voteze in locul nostru . cred ca e chiar mai bine ce a hotarat cc . astfel le-a cam inchis gura usl care cereau anticipate .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu comasarea ii durea pe ai nostril din din PSD, pentru ca, admitand ca alegerea dintr-un singur tur a primarilor si presedintilor de CJ ii aranjeaza atat pe cei din PDL, cat si pe cei din PSD, este evident ca o comasare a alegerilor i-ar fi avantajat si pe cei din PSD, cel putin la fel ca pe cei din PDL! Altceva ii doare si tocmai de aceea au mizat si mizeaza pe anticipate, anticipate care, asa cum bine s-a remarcat, daca s-ar face la apelul "strazii" (adica al USL, care "intretine" strada cu costuri destul de mari, chiar si de imagine!), ar duce tot la alegeri comasate... :) Altceva ne doare si ne preocupa !.

    Politicieni, analisti politici si jurnalisti de toate culorile, ca niste infantili, au tot vorbit de alegeri anticipate in contestul in care C.C.R. nu-si anuntase pozitia fata de contestatia USL la legea privind comasarea alegerilor. Fata de ce data se cerea alegeri anticipate, cand o astfel de data nu era definitiva? N-am auzit pe unul dintre cei mentionati sa ceara devansarea alegerilor, prin simpla stabilire, de catre Putere, a unei date a alegerilor mai apropiate, stiind tevatura pentru declansarea alegerilor anticipate.

    JURAVLE, NU MAI FOLOSI IP-UL PARTIDULUI!.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni decenţi şi şarlatani, înţelepţi şi imbecili, inocenţi şi ticăloşi - toţi sunt puşi să vorbească în acelaşi timp, şi ceea ce rezultă e o hărmălaie din care nimeni nu mai înţelege nimic. Să încercăm şi altfel.****

    Louis de Funés este patron de restaurant. O cunoştinţă, împreună cu doi prieteni germani, se aşază la masă. Funés le prezintă meniul, într-o nemţească de baltă. Treptat, tonul i se înăspreşte, trăsăturile feţei i se rigidizează, începe să urle la invitaţi.****Umbra abajurului de deasupra închipuie pe faţa lui o freză căzută şi o mustaţă: amabilul patron s-a transformat în Hitler !***De această scenă celebră din "Le Grand Restaurant" mi-a adus aminte discursul din Parlament al lui Crin Antonescu.

    Tânărul liberal pletos de acum câţiva ani, simpatic şi relaxat, a ajuns un pachet de nervi. Discursul său inteligent de odinioară, de orator hărăzit, s-a transformat într-o serie de ţipete isteroide cu gesturi ample consacrate in istorie de fascisti si de liderul lor. De repetiţii stereotipe, răstite, împroşcând microfoanele cu saliva. Privirea spălăcită, fixă, părul care îi cade pe frunte. Doar mustaţa-muscă îi lipseşte.*****

    Omul are ceva înspăimântător! Vocea spartă, gesturile nervoase, scăpate de sub control, trădează disperarea. Simte că-i fug mitingurile de sub picioare. Îi scapă protestele printre degete. Se topesc demonstraţiile. Se aştepta ca bulgărele să se facă mare cât casa, să măture totul în cale şi să prăvălească toată şandramaua. A crezut că i-a venit clipa, şi, iată, clipa trece pe lângă el. Se duce Gloria si visul de marire*****

    La marele miting USL de la Şosea trebuiau să vină cel puţin 10.000 de oameni, si asa foarte putini. A fost mobilizare generală în teritoriu,pe bani grei. El însuşi şi-a stricat tihna şi s-a agitat ca un nebun. A strigat, a ameninţat, i-a implorat pe baroni. A făcut ca toate alea la telefon. Rezultatul? Abia s-au adunat 6-7.000 de oameni.****Frumoasa analogie Adolf Hitler, Che Guevara, Stalin , POL POT, Radu Mazare, revistele pentru adulti, USL , adevarata fata ridicol de hidoasa.***

    Ceea ce uită sau ignoră deliberat USL-ul este faptul că cel mai adesea protestatarii şi-au manifestat dezamagirea faţă de toata clasa politică, nu numai faţă de PD-L. Cum se traduce asta în termeni electorali ?****

    Nu într-un scor bun pentru USL, ci în prognosticul unui absenteism fără precedent la viitoarele alegeri. O ultimă idee ce merita mentionata aici este tema socială exacerbată de discursul pus pe tapet de USL.****


    Din nou, opoziţia simplifică lucrurile, gregar,primitiv, în mod convenabil la o axiomă ce insultă flagrant,nemilos si inconstient inteligenţa românului mediu: “poporul vrea pâine".*****Preşedintele se plasează deasupra lucrurilor, îşi recunoaşte gafele şi vrea să înceapă o nouă epocă la Cotroceni, ţinând cont şi de doctrina războiului preventiv.*****

    Traian Băsescu şi-a anunţat în direct şi la o oră de maximă audienţă partidul că l-a lăsat din braţe, că va fi tratat la pachet cu PSD şi PNL şi că este la fel de nereformabil ca celelalte . Preşedintele a înţeles că are nevoie de sobrietate exterioară, dar şi de vechii săi prieteni, intelectualii, pe care i-a abandonat, fiindcă erau prea cârtitori, mereu nemulţumiţi şi fiindcă aveau pretenţia ca el să se schimbe şi să preia canoanele democraţiei liberale ad-literam.*****

    Şi pentru a pune în practică acest obiectiv are nevoie de un sacrificu ritualic (demisia lui Boc) şi de îmblânzirea maselor (pact cu Opoziţia)****

    Schimbarea la faţă a preşedintelui poate avea loc doar ieşind din logica reproşului şi revanşei fiindcă după cum spunea moralistul francez Gregoire Lacroix "în dragoste, ca şi în politică este inutil să ai dreptate, trebuie doar să fii convingător" sau ca in politica,in razboi si in amor totul este permis.****


    AYATOLAHUL DIN ARBORELE DE CRISTAL

    RăspundețiȘtergere
  7. 95% din cei care striga si au pancarde cu tiranul, tirania, dictatorul, dictatura sunt activisti, vatafi usl, votaci platiti de usl-uniunea stalinist leninista. Aceste maimute au dublu rol. Spala creierele celor slabi si ii compromit pe cei care au plangeri, doleante reale. Ii compromit pt ca daca va veni usl-ul la putere sa stie cum si pe cine sa calmeze.

    Tot votaci, activisti si vatafi usl sunt si maimutele care stau cu poporul si populatia in gura.Vezi tot felul de dubiosi care mai de care mai vocal "poporul vrea...","populatia s-a saturat..."! Vor sa dea de inteles maimutelor ca dupa stapanii lor, arivisti usl, ei sunt urmatorii care vorbesc in numele a 22 mil.oameni.

    Va spun cu mana pe inima ca cei mai mari nenorociti din Romania care doresc distrugerea ei sunt voiculescu, vantu, iliescu, nastase, ponta , antonescu, si lista poate continua ! pe voiculescu si vantu i-as executa fara mila pentru terorism mediatic, iar pe lacheii lor le-as confisca averile si i-as trimite in siberia.

    Si eu, ma numar printre cei ce sustin acest guvern si pe presedintele TRAIAN BASESCU, deoarece, au fost primii care au deconspirat legaturile de tip mafiot din economie si administratie. De asemenea, au depus un efort substantial, in ceea ce priveste adoptarea unor legi de mare insemnatate, cum ar fi cea a invatamantului, toate, perturbate de o opozitie, ce respinge tot ce se dovedeste a fi benefic pentru ROMANIA (din ura si invidie). Ce opozitie este aceea care dezinformeaza forurile europene, si propune masuri punitive impotriva propriei tari.

    Eu nu sunt membru al niciunui partid politic, nu detin nici o functie in aparatul de stat si nu am contracte cu statul, nu sunt pentru ca un partid politic sa ramana vesnic la putere, dar vreau sa stabilim cine conduce Romania prin vot si nu iesind in strada. Stiu ca se fura la vot, S-A FURAT MEREU SI SE VA FURA INCA 100 DE ANI dar niciodata atat de mult cat sa schimbe soarta alegerilor.

    Poate in vreo comuna amarata unde diferenta este de cate 4-5 voturi. Si ma tem ca personajele propuse de actuala opozitie nu reusesc sa castige increderea oamenilor si vom avea surpriza ca papagali gen DDD sa ia mai multe voturi decat in mod normal. Inchipuiti-va cum o sa arate Parlamentul (care si asa are o imagineeee...) cu asemenea personaje. Mai rau decat cu Irina Loghin si Dolanescu.

    NOUA DREAPTA CARE VA ADUCE 50 DE MII DE OAMENI HOTARATI.PUTINA RABDARE,BAIETI,VENIM SA VA ARATAM ADEVARATA FORTA A BUCOVINEI.

    RăspundețiȘtergere
  8. NU, baieti acesta este un tradator mizerabil.Pe froint l-ar fi gasit Curtea Martiala si zidul executiei.Armata are regulile ei ,prosti cu creire spalate si cu mutre de retardati.

    Imi este mila de saracul copil ! Dar... ma intreb : Centrul Zonal de Selectie si Orientare, Alba Iulia, cum i-a dat cal. ADMIS, d.pdv. psihologic , ptr. admitere in cadrul Academiei Fortelor Terestre Sibiu? Cunosc f. bine Baza de Aviatie de la Luna, (C.Turzii), am activat acolo din 1982 - 1995, niste profesionisti, cum de au data mana cu tine ? Din mila !

    Cunosc f. bine si UM.01512 Sibiu (A.F.T), acolo am lucrat, nimeni nu vrea sa auda de numele tau, de rusine , ai patat onoarea si demnitatea militara. Lasule, intr-o situatie reala, fiind in mana inamicului, ai fi turnant totul , si laptele pe care l-ai supt de la mata ! Si ce rezolvi daca mai trimiti un LAS, zilnic in Piata Mare din Sibiu, ca un milog, un alcoolic, platit, sa strige Jos, Jos... ce ? E vorba de pisatul de frate`tu. Scarba!...

    Generalul catusa

    RăspundețiȘtergere
  9. Militarasul acesta cred ca ar trebui consultat psihic.Ma intreb cum a fost lasat sa activeze in armata,este un adevarat pericol si nu m-as mira daca maine-poimaine as auzi ca a folosit arma din dotare.Cazul lui ar trebui cercetat si analizat la modul serios si luate masurile care se impun.

    ...e incredibil ce spune asta...numai in tarile africane mai exista ideile astea ca armata trebuie sa preia conducerea tarii...e cel mai periculos lucru care se poate intampla... si mai periculos e ca prostii chiar pun botu... exista totusi niste reguli in tara asta care trebuie respectate...sincer...mi se pare mult mai grav ce face individul asta decat faptul ca basescu a vandut flota (nu ca ar fi ficat-o chiar...dar sa spunem...

    OFITERI DEMNI CARE SCUIPA PE ACEST PUI DE SARPE

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreau sa mentionez ca cei care manifestam in piata nu suntem maimute,nici frustati,nici ratati,nici membrii de partid,nici cu creierele spalate.Suntem romani normali cu constiinta inalta care dorim doar ca tara noastra sa fie democratica,sa dispara dictatorul cu gasca lui de corupti si sa avem normalitate in tara.Acest dictator a confiscat toate institutiile statului:presedentia,primul ministru,parlamentul,curtea constitutionala,curtea de conturi,dna,sri,sie,etc.A reusit un lucru unic in lume.Ca intr-o tara democratica ,membra UE si NATO sa introduca dictatura.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca n-am mai auzit aceasta tampenie de 22 de ani cand dupa evenimentele din decembrie ziceau unii ca ar fi fost bine ca armata sa fi preluat puterea si sa o predea dupa organizarea primelor alegeri libere si democratice. HA,ha,ha !

    Pai daca prelua armata puterea (alde Militaru cu rusnacii lui) sa fi vazut atunci dictatura militara adevarata. Iar acum vine tzancul asta sa ne dea lectii idioate despre lume si viata. Stiti bancul ala cu ..."astia trebuie starpiti de mici" ? Asa trebuie actionat cu elementele de acest gen ce au in minte asemenea idei periculoase cu iz antisocial si antidemocratic.

    LA zid,fatalaule,un glonte pentru tradare si unul pentru dezertare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Consiliul Judetean a alocat 35.000 de lei (peste 8.300 de euro) pentru o masina de curatat cartofi la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Suceava (scoala Speciala din Burdujeni), 15.000 de lei (150 de milioane de lei vechi) pentru achizitia a doua frigidere la aceeasi unitate de invatamant, precum si 8.100 de lei pentru o canapea la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava.
    Vrem ca timp de o saptamana sucevenii sa admire cea mai scumpa astfel de masina din lume. Iata cum se fac economii si cum este cheltuit banul public la Consiliul Judetean",


    Oamenii dintr-un oraş întreg sunt luaţi de proşti de reprezentanţii unei firme. Se numeşte Symmetrica şi se ocupă cu montarea pavelelor, pe trotuare, prin parcări şi, în curând, prin sufrageriile sucevenilor.


    Ultima mostră de hoţie marca Symmetrica Vereşti se derulează zilele acestea la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Conducerea acestei unităţi, prin managerul Vasile Rîmbu, a anunţat cu mare pompă o amplă investiţie de modernizare. Pe lângă reabilitarea acoperişului, a instalaţiilor sanitare şi termice şi a secţiei de Psihiatrie, proiectul mai prevede şi cosmetizarea curţii interioare a Spitalului.

    Potrivit informaţiilor oficiale, amenajarea unor gherete, schimbarea porţilor de acces în Spital şi refacerea aleilor pietonale şi de acces auto costă 1 milion de lei, adică în jur de 250.000 de euro.

    Banii provin de la Consiliul Judeţean, pe filiera PD-L a lui Gheorghe Flutur, iar după modul în care se lucrează în curtea Spitalului Judeţean Suceava este clar că o parte din bani se vor întoarce la partid pentru campania electorală.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ati uitat, jegurilor, cand strigati: "Armata e cu noi!". Romania ar trebui depopulata cu ajutorul substantelor toxice de lupta.

    RăspundețiȘtergere
  14. ..PUI DE ASASINI SI DE DE NAPARCI STRAINE DE ACEASTA TARA...AVETI ,IN FRUNTE CU CEL MAI MARE CRIMINAL AL ISTORIEI MODERNE A ROMANIEI(ION ILIESCU AVETI SI CONSTIINTELE SI MAINILE MURDARE DE SANGELE A MILIOANE DE MARTIRI ROMANI.NU VA VA IERTA NICI DUMNEZEU,MONSTRILOR

    Dupa alegeri , daca o sa castige USL, Base o sa numeasca un premier oarecare de la USL - 100% , nu pe Poanta - dupa care o sa-i lase in plata Domnului ! Dupa nu mai mult de 6 luni in care USL va avea timp sa faca praf economia, sa duca Euro la 6-7 lei cum iar conveni lui Felix si Patriciu, sa scada ratingul de tara cu vre-o 3 trepte, sa poata toata gasca USL-ista flamanzita sa ia cu japca ce a mai ramas din resursele tarii, sa blocheze investitiile in infrastructura ca sa le poata relua la preturile dinainte de Boagiu, sa provoace scandaluri uriase de coruptie pe diverse domenii - in care se vor face praf si toate teoriile conspirationiste despre averile lui Base, Boc si mai-stiu-eu care…

    Ei bine c-am p'tunci o sa se gandeasca si la suspendarea lui Base - care - surprize-surprize - va fi reconfirmat cu 80% ! . Pana la alegerile prezidentiale la termen - parca vad , asa, in globul de sticla, - alegeri anticipate parlamentare - atunci se vor implini cei 20 de ani prorociti de Brucan - hai Doamne ajuta !

    Tu insa pa cine vei vedea cand te vei uita in oglinda - te vei recunoaste ?.



    Presedintele Basescu a apreciat corect situatia dar, cred, ca se acorda prea multa atentie catorva mii de demonstranti platiti de usl. Cred ca poate trimite o comisie care sa-i prezinte rezumatul discutiilor cu asa zisii demonstranti. Tartorul Iliescu mizeaza pe onestitatea si corectitudinea d-lui Basescu.

    Santem peste 5,5 milioane care l-am votat presedinte in scopul de a conduce lupta anticoruptie si a face reforme pentru modernizarea statului. Aveti majoritatea cetatenilor cinstiti de partea dumneavoastra.



    PUI DE ASASINI SI DE NAPARCI,VENIM SPRE VOI,CU SUTELE DE MII!/..

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai un limbaj incoerent si schizofrenic exact ca HITLER.Vad ca stai toata ziua pe net si improsti blogurile lui DINU si SANDRINIO cu dejectiile tale ordinare.Cu cat te plateste PDL?

    RăspundețiȘtergere
  16. noua stanga, sora noii drepte, care va imprastia milioane de viitori oameni in baie!26 ianuarie 2012 la 21:41

    pentru texte d'astea il platiti cu milioane de euro pe andronic(si cu vreo doi lei pe manole!)? jenant! dar va permiteti! numai din facturile de deszapezire(pe care le face armata)incasati alte miloane de euro!

    RăspundețiȘtergere
  17. Oare cat primeste un poopincurist al pdl-ului sa frece meciul?

    RăspundețiȘtergere
  18. un salariu de consilier parlamentar sau la cabinetul(!?) lui flutur(nu stiu daca are biroul dotat cu "cabinet"!), adica mai mult de 500 de euro. si/sau vreun consiliu de administratie, adica alte sute de euro. si/sau un contract cu statul pentru firma sa capusa, care nu face nimic! merita!...?

    RăspundețiȘtergere
  19. Când schimbarea de guvern e facuta altfel decât prin alegeri libere, ea se cheama "lovitura de stat" si tara nu-i democratica ci republica bananiera (Ca tarile in care a "triumfat" primavara araba - si unde democratii adevarati nu aveau alta posibilitate sa scape de "genialul conducator" altfel ... si unde unii "revolutionari" isi musca deja degetele pâna la coate...")

    Si inafara de "capitalul de risc" nici un investitor serios nu investeste in "republici bananiere"

    Manifestatiile de protest din tarile democrate nu cer "jos guvernul" ci revendicari punctuale, care sa fie realizate prin si de catre structurile democratice existente. Pentru "jos guvernul" sau "jos presedintele" sunt alegeri.

    De ce sprijina USL protestele ? Poate fiindca stie De, nu mor caii ...Sa va fie de bine!ca alegerile... nu vor iesi pe placul "lor"?

    Basescu va pleca oricum - nu va mai candida, ca Ilici pentru al treilea mandat - si guvernul se va schimba (poate...) .

    Protestatar mintit si neplatit

    RăspundețiȘtergere
  20. Vineri in Shoping City erau mai mult de 500 de masini deci aprox 2-3 mii de oameni care isi vedeau linistiti de cumparaturi. In fata Catedralei Catolice erau aprox 50.Pe la celelalte supermarketuri alte cateva mii, prin sate si orase alte sute de mii. Cine sunt cei reprezentativi pt. Romania? Eu nu zic ca oamenii din Piata nu au probleme dar de la asta si pana jos guvernul si presedintele este cale lunga..... Am auzit ca Ponta a fost participant la manifestatia din Piata Universitatii din 90..... A strigat si el JOS ILIESCU?.

    JOS PROSTIA SUVERANA

    RăspundețiȘtergere
  21. Marius...

    30-4O de zombie, Cataline draga, o sa se treazeasca si ei ... sper...ca sa nu inghete in ceaiul vostru rasuflat.

    RăspundețiȘtergere
  22. Suntem in strada iar, baieti. Aveti dictatura ? Asta inseamna prevedere ? Nu credeam ca domnul Felix sa aibe un partid atat de ascultator . Dar avand in vedere ca atunci cand lucrai pentru SECURITATE ascultarea era pe primul loc ( atat pe superior cat si a celorlalti) nu ar trebui sa mire pe nimeni. Acest partid de 1 % al securistilor reuseste sa prosteasca o tara intreaga. Vreau sa-i intreb pe PDL-isti cat au de gand sa stea in expectativa.

    Iesiti din casa oameni buni !.

    Faceti-va plancarte pe care sa scrieti...

    - Deputatul BIVOLARU fura 75.000.000 dolari
    - Sinuciderea procurorului Panait...SUB NASTASE SI PONTA
    - Loganurile de 60.000de euro ale politiei.
    - Drumurile lui Dragnea DE SUTE DE MILIOANE DE EURO.
    - Arestarea presedintelui CJ Arges Nicolescu.
    - Crimele lui Iliescui din decembrie si de dupa aceea, nenumarate
    - Jaful total al resurselor si al viitorului de sute de miliarde de dolari
    - Averea de 2 miliarde a lui Nastase, o mie de case
    ...Si inca zeci de distrugeri si jafuri pe care le voi afisa de maine.

    Sunt foarte multi tineri in piata care habar nu au de hotiile USL-asilor lipsindu-le informatia sau memoria.

    De asemenea putina lume isi aminteste modul de desfasurare a alegerilor din 2000.Caderea FNI produsa de SORIN OVIDIU VANTU a produs aceleasi miscari de strada ca si azi.

    Aceste miscari de strada caracteristice modului de acaparare a puterii de catre organizatiile cu un substrat BOLSEVIC, sunt puse la cale de un partid de buzunar ca PC dar cu o structura subterana de tip subversiv.

    Oameni buni, SECURISTUL asta ORDINAR a scos fosti turnatori in strada, adica a scos batul sa inceapa lupta. Trebuie sa I se aminteasca LUI SI BOLSEVICILOR sai ca un bat are doua capete . Apucati cu putere acest al doilea capat si luptati pentru ai informa pe cei tineri , informatia REALA si nu MASLUITA de turnatorii securitatii trebuie sa fie mai puternica .

    S-au dus in piata cei ce in 1990 spunea despre aceasta cele mai mari minciuni , pentru ca dupa ce ILIESCU a furat revolutia doreste sa fure si locul unde I s-a prezentat adevarata fata de KGB-ist.
    Cine nu-si cunoaste istoria este condamnat sa o repete. Daca vreti sa se repete pentru voi , ca indivizi, n-aveti decat, dar nu aveti voie sa o provocati pentru tara.

    UN TRECATOR PRIN ARHIVE...

    RăspundețiȘtergere
  23. Mazare a venit cu fetele lui, la miting ca sa ceara demisia Dictatorului Basescu. A vrut chiar sa ia cuvantul de la tribuna. Prostanacii s-au dus la Televiziune si apoi in Piata. In timp ce ei isi raceau gura cerand alegeri anticipate, Comandantul USL Mazare si domnisoarele lui, aterizau in Austria.

    Cine va profita de debarcarea lui Basescu , a lui Boc. Desigur ca acesti indivizi tip Mazare care vor sa prinda ciolanul, sa si cumpere vile in locuri exotice ca de bani sunt destui. Cine a profitat de inlaturarea lui Ceausescu ?

    Cei impuscati in 89 ? Sunt oameni platiti gras ca sa ne minta si sa ne manipuleze. Sa nu ne lasam prostiti de acesti excroci vanduti. Cel bogat niciodata nu vrea binele saracului, ca altfel nu ar fi bogat.

    TARUL CHE...

    RăspundețiȘtergere
  24. Brusc s-a inviorat blogu' lui Zara ...postacii PDL, ...de fapt cred ca e unul de serviciu...pt. ca stilul e acelasi ...chiar daca nick-ul difera ...au primit sarcina de partid...totusi pentru iubitorii de fluturi....am un mesaj...de ce nu faceti si voi manifestatii de sustinere a mult iubitului presedinte, secretar, primar...etc ..exprimarea e libera eventual in centru printre hidoseniile de beton ale lui Lungu...santierul e imprejmuit , ...nu a-ti fi deranjati de nimeni ....

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu vad unde e victoria in ce priveste neconstitutionalitatea comasarii alegerilor!Doar pentru ca a iesit cum voia opozitia?!Si cu ce ne ajuta pe noi?!

    RăspundețiȘtergere
  26. anonimu' de dinainte, pe voi, pdl, unpr, pp samd nu va ajuta deloc! ai dreptate! romanii sunt insa avantajati! vor putea vota macar in cunostinta de cauza si nu de-a valma cum voia base-bocul vostru! si, in plus, nu va lasa sa mai furati o vara si o toamna bugetele locale. cum ati facut la suceava!

    RăspundețiȘtergere