[VIDEO] Protest la Suceava - vineri, 27 ianuarie. "Poa' să fie cât de frig, noi în stradă tot ieşim"

16 zile de proteste la Suceava. Vineri a fost cel mai frig, aproximativ minus 15 grade Celsius. Cu toate acestea oamenii au ieşit în stradă, e drept că mai puţini decât săptămâna trecută.

"Poa' să fie cât de frig, noi în stradă tot ieşim", a fost unul dintre sloganurile scandate de protestatari.

Video: SuceavaPeNet.ro

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. Acest protest ar trebui indreptat impotriva intregii clase politice din Romania si repetat de oricate ori vedem ca oricare presedinte, guvern, dupa cateva luni de la instalare nu face nimic constructiv in tara asta, cum ar fi locuri de munca, fabrici, uzine ca sa avem si noi industrie, economie, pentru ca in momentul de fata aceste cuvinte sunt goale cu referire la Romania. Sa punem in valoare pamantul prin agricultura. Te trezesti ca termini o facultate sau scoala in general si nu ai ce munci, unde munci si in strainatate eu unul NU vreau sa plec.

    RăspundețiȘtergere
  2. acum cei care au adus populatia in starea asta sunt pedelistii si ciracii lor! si mai au si tupeul sa catalogheze poporul pecare-l conduc si fura drept mahala, viermi etc. asta in timp ce nu se sfiesc sa fure in continuare-vezi contractele de deszapezire de 1 MILIARD de euro-si sa-si etaleze luxul! faptul ca mamaliga poate exploda trebuie sa fie un avertisment si pentru cei ce vor fi alesi(de oameni reali prin vot, nu de milionul de voturi fictive adus de bakonsky), dupa astia. romanii(chiar daca nu toti)au inceput sa vada cand sunt furati si mintiti si cand sunt dusi spre dictatura. daca urmatorii guvernanti vor incerca sa faca la fel cred ca vom sesiza mult mai repede-o data ce te-ai fript cu ciorba, sufli si-n iaurt-ca au luat-o pe aratura si raspunsul va fi pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu , voi , liberalii , aveti nevoie de antenescu care sa nu se vada pe nicaieri dar sa se vada la Guvern ferestrele luminate de la birou ."Tovarasu' lucreaza ! Lucreaza pentru popor....."

    Asa era pe vremuri , pe vremurile alea pe care nu le-ai apucat dar dupa care organic sau platit tanjesti . Asa zicea propaganda comunista ! Si el , in schimb , dadea cui stia el precum Kim Jong Il de a facut infarct de la tremurat genunchii sau mai rau , acum precum acest Kim Jong Un , sado-maso cu bici si accesoriile . Diana Tusa , Cristina Pocora , Alina Gorghiu si altele ... stie ! Ca nu degeaba si-au facut liberalii club de swingers , nu degeaba sunt in gashka cu Banicioiu , Negoita Robert , Tudy , Pacuraru samd ..... Nu degeaba ii vezi pe toti cu neveste de varsta sau sub varsata copiilor lor ....

    Premierul Boc face exact ce trebuie : este in mijlocul evenimentelor si le arata oamenilor ca daca ei stau in frig si ingheata , si el sta langa ei pana se rezolva cu deszapezirile . Le arata romanilor ca nu sunt abandonati , ca intreg aparatul de stat este canalizat sa rezolve prompt problemele .

    Cand o sa inghete antenescu sau ponta ala al vostru prin nameti , dand la lopata !?
    Never ! Ca asa e ei , "tovarasii" de ieri si de azi...


    PROFESORUL

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti dreptate si eu sunt pensionara cu aceeasi pensie dupa 38 de ani munca, nu ma simt reprezentata de cei din piata.Acolo sunt revolutionarii facuti de iliescu pe viata, tata a facut razboiul si nu a mai avut indemnizatie pe toata viata. Ofiterii militari care stateau in birouri pe vremea lui Ceasca si cei din fabrici mergeau si trageau cu arma , ca sa aiba si ei activitate.

    Iar in 1989 au tras in popor si au pensii nerusinate (la zid cu ei). Cine sunt cei care ne reprezinta ?... cei care iau cate 50-100 de Roni, ca sa manifeste in piata. Or fi si printre ei oameni de credinta, dar f. putini. Striga libertate, pai inseamna ca nu stiu ce striga (sa mearga in Coreea de Nord) si sa vada acolo dictatura.

    Iar noi daca traia Ceasca eram acum pe vremea asta la uzina 23 August sa-l aplaudam. Eu vreau o opozitie sanatoasa care sa fie cu ochii pe cei de la putere, dar nu Tonta si Mascariciul de Antonescu. Slava domnului sunt multi tineri de toata isprava in tara asta, pe ei ii asteptam.

    Cei serioşi, cei îndreptăţiţi, cei necăjiţi ar fi trebuit să-i gonească cu pietre pe acei derbedei.
    Dar se pare că toată lumea din jur se amuza. Pe cine reprezentau golanii aceia? Care aripă a nemulţumirii populare? Pensionarii, ofiţerii cărora le-au scăzut pensiile grase, bugetarii...

    DARJA,JIGODIE PENALA,NU MAI FOLOSI TRICOLORUL CA ESTE SIMBOL SACRU,HOIT AMBULANT

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tu te-ai saturat, nu inseamna ca toti romanii s-au saturat. Nu folosi pluralul pentru a-ti expune parerea. Eu de exemplu nu vad problema asa. Parerea mea e ca cei mai multi dintre vocalii astia porniti pe marinarul chior si piticul boc, au o problema grava de frustrare.

    Ideea de a da cu cineva de pamant, fara prea multe argumente, ci doar pentru ca asa le zice Antena 3, imi arata ca pentru acesti oameni, folosirea unui limbaj vulgar ("Esti prost,....., dar rau de tot. Manca-te-ar viermii de bulangiu"samd), umflatul venei pe gat, urletele, producerea de spume in coltul gurii, ruperea creionului in doua si agitarea nervoasa a degetului in aer, constituie o reala terapie, ce rezolva in mare parte problemele cu care aceste persoane se confrunta.

    Si in vremea nazismului, tot unui asemenea om, pitic, schiop, slab, nebagat in seama de nimeni, deci frustrat saracul, i-a venit ideea holocaustului. Cauta in cartile de istorie si ai sa vezi despre cine vorbesc. Asta e din pacate categoria de oameni pe care s-a mulat ca o manusa propaganda Antenei 3.

    Trist pentru voi, incercati sa va adaptati vremurilor, ca nu mai traim in fascism. In concluzie, te rog sa nu mai vorbesti in numele sucevenilor, romanilor, ca nu e cazul. Nu inteleg entuziasmul pentru ipoteticele procente de audienta ale A3.

    Au amaratii astia aplaudaci vreun beneficiu ? Se injecteaza insidios ideea participarii la o actiune generala, efectul fiind cresterea audientei. Nu , dragi naivi, efectul este cresterea venturilor lui Voiculescu, voi tot rupti-in -fund ramaneti, aveti in schimb orgoliul ca ati determinat ''ratingul''. Si daca va laudati si resemnati cu aceasta inseamna ca trebuie sa mergeti repede la doctori.

    SOLDATUL CU LUNETA LA BRELOC

    RăspundețiȘtergere
  6. mucosu' pedelist vorbeste .....iarasi...aceleasi greseli gramaticale..., aceleasi fonturi..., acelasi format, ...acelasi stil la comentariu si pe editia on line la monitoru, aceleasi prostii...tema la pdl aproape indeplinita ....nu domnu' ...sau domnisoru Goras ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Marza este hiena batrana si a simtit miros de cadavru si de sange. De fapt au cazut in propria capcana…dupa ce au dat ei cu sange din laboratoarele batranei hiene tradatoare-Felix si cu oase aduse din subteranele de la Antipa, au acum sansa sa arunce Romania in razboi civil.

    Va asigur ca acest razboi va avea suficiente gloante pentru tradatori si destul napalm pentru nenumaratele lor palate, sobolani ai ciumei rosii.

    Ma uit la unii dintre cei ce posteaza si nu pot remarca un lucru: Academia asta, Felix & Ilici-asasinul cu simbrie , DONTU, DARJA, UMFLATU ACESTA IMPOTENT- NECHIFOR, rinocerul transpirat de la Casvana, Marza, tiganii lui Baisanu de la Bogata si de la Mironu , betivani si golani de cea mai joasa speta , ca golanii adevarati au si ei onoare , au reusit sa scoata la suprafata, tot ce zace mai rau in unii.

    Frustratii, ratatii, puturosii ce vor sa traiasca ca boierii stand acasa, ei bine, tocmai astia au cele mai vocale voci. Si cel mai calomnios limbaj. Noi sa scoatem castanele din foc…De multe ori din pacate, acesti frustrati, in care ura s-a adunat progresiv, au o voce ce acopera alte 10 voci , ale celor ce incerca sa comunice normal niste impresii si opinii. Nu e corect.

    E momentul sa-i punem la colt pe respectivii. Sau la munca, dupa caz.Fara pomana si fara banii statului ca ne rup gatul si o san e demaste, ticalosii.Cel ce a tradat, va mai trada.

    Asa ca treaba cu alegerile comasate e strict problema coalitiei de la guvernare si spaima unor saltimbanci care cred ca romanii si sucevenii vor veni 200% la vot. Sictir.

    A sosit momentul sa-si mai asume si ei actiunile, nu tot timpul sa se culce pe-o ureche ca vine Presedintele si-si ia castane in locul lor. Solutia actualei crize sta in mana guvernului sin u a baietilor care joaca table la partid ca sa iasa la ceaiul de la ora cinci ,sa-si expuna suncile si opulenta.

    Asa cum a zis si Presedintele, populatia s-a facut treaba. E randul lor sa iasa din barlog, daca mai doresc sa castige alegerile. Iar decizia de ieri a fost exact cum trebuie. A mai dezamorsat situatia. Sa vedem cum vor sti sa profite marii politicieni ai tarii de acest lucru.

    Ovidius Publius Dontus

    RăspundețiȘtergere