De ce nu trebuie ratificat ACTA!

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Reiau aici temele pentru CHE GUEVARA si DEL
    In piata din Suceava nu s-a scandat niciodata in favoarea USL,PSD,PC.
    S-a scandat contra lu Basescu pentru ca el este DICTATORUL care a acaparat toate institutiile statului si le-a pus in slujba intereselor sale si nu ale poporului.
    S-a ascandat JOS PDL deoarece ei au fost alaturi de DICTATOR .
    s-a scandat JOS UNPR deoarece si ei au participat la distrugerea democratiei in ROMANIA.
    S-a scandat JOS UDMR deoarece ungurii ne-au luat judetele HARGHITA si COVASNA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca JAMES BOND al Romaniei a primit in plic componenta guvernului.
    Si ce componenta,e vorba de servitorii si lacheii esalonului nr.1 din PDL.Frate,dar observ ca servitorii au averi si contracte cu statul la fel de minunate ca si esalonul 1. Mai sa fie,cat Dumnezeu se fura in tara asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asistam la falimentul societatii capitaliste.E clar ca cei care conduc lumea(companiile multinationale,masonii etc)au scapat situatia de sub control.Suntem prea multi si mult prea inteligenti si prea bine informati.Daca in Africa si Asia au reusit sa tina populatia in obscurantism si mizerie,in Europa si America alta e situatia.Ei nu mai reusesc sa asigure acea iluzorie stare de bunastare a maselor.Nu mai reusesc sa asigure pensii si asistenta medicala.Si atunci e normal sa treaca la represiune si dictatura(vezi ACTA)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimule de la pozitia nr.1., si nu capra, rugamintea mea este sa va luati, de urgenta, medicamentele pe care le ignorati in ultimul timp si care v-ar reda putina luciditate care mai poate asigura transparenta si echilibrul. Alaturi de tine, cu toata compasiunea si rezervele mele de umanitate care vin din sentimentul crestin al omului milos.

    CHE GUEVARA DE PE MOTOCICLETA, POUR LA CONNAISSEUR

    RăspundețiȘtergere
  5. CHE GUEVARA DE PE CULMILE OBEDIENTII SI PUPINCURISMULUI PEDELIST
    Crezi ca romanii vor accepta putinizarea Romaniei?Crezi ca cineva va accepta dictatura , statul politienesc si corupt?Crezi tu ca aceasta caricatura de guvern second-hand formata din valetii greilor din PDL
    va avea vreo sansa sa nenoroceasca aceasta tara in continuare?NEVER

    RăspundețiȘtergere
  6. celui dinainte! e firesc sa fie asa! daca al doilea guvern e format din randul doi, gandeste la al catelea rand de lachei se poate ajunge pana in noiembrei! simte sclavul sansa sa fie macar o luna ministru! oricum intre cei pusi acum si "scribii" de aici nu e mare diferenta! stiu sa lustruiasca bucile la fl de bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca in Suceava,oras cotropit de ciuma PDL mai sunt oameni care stiu sa discearna si sa inteleaga adevarul.FELICITARI

    RăspundețiȘtergere
  8. acum ca l-a pus base pe securistul sef premier,ne-am scos.ne vor baga si ACTA pe gat,odata cu alte chestii de neingitit.nu degeaba au semnat ACTA in "compania selecta"ca SUA,care nu mai este marea democratie a lumii ci marele stat politienesc al lumii si de Coreea de Nord care nu mai are nevoie de nici un comentariu

    RăspundețiȘtergere
  9. Complet mincinoase "explicatiile" robotilor. Cititi mai multe aici. Nu se inchide Youtube, nu scrie nici unde ca providerii te urmaresc, etc. Minciuni si manipulare.

    RăspundețiȘtergere