Valentin Popa este noul rector al USV

Şeful Catedrei de Calculatoare şi Automatizări din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Valentin Popa, a câştigat alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava.

Scorul a fost unul foarte strâns, Valentin Popa reuşind să obţină cu 19 voturi mai mult decât contracandidatul său, Aurel Burciu.

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. Atunci e bine. macar stim ce face...

    RăspundețiȘtergere
  2. Diferenta a fost de exact 19 voturi. A fost un vot foarte interesant, la care multi au declarat ceva si au votat altceva. E bine ca a iesit Popa. Varianta cealalta era necastigatoare atat pentru USV ca ansamblu cat si pentru foarte multi dintre cei care au pus suflet in ceea ce au facut pentru ca USV sa arate asa cum este acum. Burciu este un om al conflictului, ideile pe care le-a promovat in disputa cu ministerul ar fi facut foarte mult rau. Ce este important e ca aceste idei au fost trimise catre toate cadrele didactice din USV, deci exista dovezi la o adica.

    RăspundețiȘtergere
  3. "este unul dintre cei cam 30 de oameni care aduc bani în USV" adica?

    RăspundețiȘtergere
  4. De numele lui GRAUR ADRIAN, un distins intelectual de rang universitar se leaga realizari greu de egalat. Vizitand UNIVERSITATEA STEFAN cel MARE, constati o multime de realizari. Numai cine este de rea credinta nu poate recunoaste. BRAVO DOMNULE RECTOR GRAUR ADRIAN. SUNTETI DE NEEGALAT!

    RăspundețiȘtergere
  5. De numele lui GRAUR ADRIAN, un distins intelectual de rang universitar se leaga realizari greu de egalat. Vizitand UNIVERSITATEA STEFAN cel MARE, constati o multime de realizari. Numai cine este de rea credinta nu poate recunoaste. BRAVO DOMNULE RECTOR GRAUR ADRIAN. SUNTETI DE NEEGALAT!

    RăspundețiȘtergere
  6. De numele lui GRAUR ADRIAN, un distins intelectual de rang universitar se leaga realizari greu de egalat. Vizitand UNIVERSITATEA STEFAN cel MARE, constati o multime de realizari. Numai cine este de rea credinta nu poate recunoaste. BRAVO DOMNULE RECTOR GRAUR ADRIAN. SUNTETI DE NEEGALAT!

    RăspundețiȘtergere