[VIDEO] Protest la Suceava - miercuri, 2 februarie. "Vine, vine primăvara, o să iasă toată ţara"

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

  1. Remarc cu surprindere ca dumneavoastra politizati cam totul, inclusiv evlavia. Si considerati ca tot ce este portocaliu, ar fi neaparat infect, toxic, demonic. Mai urmeaza sa interziceti culoarea portocalie si cu asta rezolvati toate pronblemele umanitatii.

    Eu unul nu ma rog la Dumnezeu sa ramana presedinte Traian Basescu(desi asta-mi doresc) ci ma rog sa ne fereasca de Ponta si Antonescu coordonati de Iliescu-Voiculescu.Demersurile acestea spuse atat de vulgar si grobian va face pulbere credibilitatea.

    OCHIUL LUMINOS

    RăspundețiȘtergere
  2. U.S.L. -asii inca nu isi dau seama in ce hal au compromis cei doi papitoi care-i conduc, intreaga lor miscare.

    Daca ar fi sa fac o analiza psihanalitica a celor doi si a celor ca ei, as spune ca sufera in primul rand de paranoia (conform Wikipedia, "paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți...

    Un aspect important al gândirii paranoice îl reprezintă centralitatea: faptul că paranoicul se vede ca o personalitate centrală într-un scenariu care poate fi periculos sau grandios și interpretează evenimente care nu au nicio legătură cu ei în realitate ca fiind direcționate spre ei sau despre ei").

    Faptul ca invinovatiesti pe altul pentru fanteziile tale indica cu adevarat paranoia. In al doilea rand, cred ca au o doza de exhibitionism verbal, nu contenesc sa apara pe la toate canalele de televiziune unde-si varsa nencetat abjectiile pline de ura si frustrare (pentru ca au timp, pentru ca nu muncesc, pentru ca pot si pentru ca sunt lasati!)

    U.S.L. -asii inca nu isi dau seama in ce hal au compromis cei doi papitoi care-i conduc, intreaga lor miscare. Daca ar fi continuat „protestele”, ar mai fi fost ceva. Oameni in strada, nemultumiri , ... chestii-socoteli, vorba lui nea Bachus. Dar sa te duci in Parlamentul European cu jalba-n protap si cu sforaieli demagogice despre „dictatura” si alte prostii, intr-o tara membra a Uniunii, e o cale sigura de a te umple de ridicol.

    Ma rog, poate nici Felix Motanul n-a mai fost dispus sa scoata din conturile fostei securitati bani de diurne pentru „protestatari”, si asta a fost tot ce au mai gasit de facut. Mare greseala ...!

    O televiziune (sau mai multe?) difuzeaza o stire legata de faptul ca, in PE, un cinstit protestatar roman a fost aplaudat la scena deschisa. Duios. Aflam si numele protestatarului: Claudiu Craciun – un tanar tovaras, lector la SNSPA (scoala de activisti comunisti, inghitita de Universitatea Bucuresti). Acelasi tovaras care a organizat, sustinut si teoretizat necesitatea manifestatiilor abulice

    O televiziune (sau mai multe?) difuzeaza o stire legata de faptul ca, in PE, un cinstit protestatar roman a fost aplaudat la scena deschisa. Duios. Aflam si numele protestatarului: Claudiu Craciun – un tanar tovaras, lector la SNSPA (scoala de activisti comunisti, inghitita de Universitatea Bucuresti).

    Acelasi tovaras care a organizat, sustinut si teoretizat necesitatea manifestatiilor abulice din ianuarie. Ce e interesant? Ca printre altii, in delegatia USL plecata cu sorcova la Strasbourg, mai sunt: Cristian Parvulescu (profesor, decan SNSPA) si economistul Liviu Voinea (lector SNSPA) In acelasi timp, pe la televiziuni combat vartos: Marius Pieleanu (SNSPA), Alfred Bulai (SNSPA) si, probabil si altii, mai putin notorii... tot de acolo. Hm... Cine esti tu, SNSPA?

    TEO

    RăspundețiȘtergere
  3. Tradarea nationala comisa de PSD-PNL-pc prin Ponta si Antonescu…

    …trebuie facta cunoscuta pana la ultimul roman!
    De pe timpul fanariotilor nu s-a mai vazut astfel de tradari prin jalbe la Inalta Poarta!
    -Expunerile de cuvant ale semnatarilor jalbei (Ponta si Antonescu), prin care se cerea sanctionarea Romaniei, prin activarea Art.7 din Tratatul UE) este un ACT CRIMINAL fata de interesele poporului roman.

    -Acest lucru ar fi insemnat practic paralizarea Romaniei in UE si blocarea fondurilor atat de necesare dezvoltarii tarii.
    Nu exista legi in Romania care sa-i defere tribunalelor pe tradatorii Ponta, Antonescu , Rovana Plumb et Comp.?

    -Nu ramane decat sanctionarea electorala ?.
    -Documentul semnat de Ponta si Antonescu trebuie multiplicat si difuzat la toata lumea! Inclusiv expus la circumscriptiile electorale. Scris cu majuscule!

    -Este ultima si cea mai mare crima contra Romaniei pe care o savarseste mafia rosie! Cat de mare poate fi lichelismul unor pretinsi romani ca sa-i apere pe acesti tradatori?

    Acelasi Teo

    RăspundețiȘtergere
  4. Teo.ochiul luminos,etc,etc,e clar ca esti o mizerie umana platita de PDL sa improsti cu venin POPORUL ROMAN.Sedinta Opozitiei in Parlamentul European a fost un fenomen MAGISTRAL,care a explicat Europei ADEVARUL referitor la ce se intampla in ROMANIA.
    In Romania s-a instaurat DICTATURA.Toate institutiile statului au fost acaparate de aceasta DICTATURA si facute sa lucreze contra INTERESULUI NATIONAL.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, mai anonimule, de ce cred eu, dupa ce vad ca postezi, ca esti doar o primata mioritica in spume acide si intr-un delir care te apropie de streang ?.

    TEO

    RăspundețiȘtergere
  6. TEO TEO,cu cat te plateste PDL pe mesaj??????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  7. Teo Teo...tu esti in minoritate, din fericire ! Succesuri ! Si nici macar nu te platesc,nasol de tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Leo,ai pus punctul pe I.O seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine spus domnule Teo ! Este jalnic ca , la cat ne-au belit astia si si-au batut joc de poporul acesta , se mai gasesc tampiti , care , anonimi , sunt viteji si se dau mari filozofi in favoarea dobitocilor de la PDL. Sunt curios cu ce judeca prostii astia care sustin PDL. Cu portmoneul , cu galeata portocalie , cu picioarele sau pur si simplu cu fundul ? Daca sunt asa de artagosi si de viteji , sa vina si ei in fata Bisericii Catolice , si sa ne spuna ce au de spus , pe frig si pe ploaie , ca sa vada cum este sa le curga mucii de frig , fara a fi platiti de nimeni, asa cum spun ei , in paranoia lor dobitoaca!! Cazaturile astea de oameni nu au auzit de depasirea granitei de demnitate , calcarea oricaror principii sanatoase de moralitate. Nu ! PDl-istii astia judeca doar sub forma : SA TRAITI SEFU ! ASA E ! TU ESTI CEL MAI DESTEPT , FRUMOS SI VESNIC ! Eu le propun ceva ! Cand se vor prabusi si ultimele mizerii din aceasta conducere a tarii , sa planga asemeni celor din Coreea de Nord. Oricum , dpdv al gandirii PDL-istilor , nu sunt diferente prea mari intre acestia si galbejitii aia care plang la norma !CA niste pinguini din Era Glaciara!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine spus domnule Teo ! Este jalnic ca , la cat ne-au belit astia si si-au batut joc de poporul acesta , se mai gasesc tampiti , care , anonimi , sunt viteji si se dau mari filozofi in favoarea PDL. Sunt curios cu ce judeca prostii astia care sustin PDL. Cu portmoneul , cu galeata portocalie , cu picioarele sau pur si simplu cu fundul ? Daca sunt asa de artagosi si de viteji , sa vina si ei in fata Bisericii Catolice , si sa ne spuna ce au de spus , pe frig si pe ploaie , ca sa vada cum este sa le curga mucii de frig , fara a fi platiti de nimeni, asa cum spun ei , in paranoia lor dobitoaca!! Cazaturile astea de oameni nu au auzit de depasirea granitei de demnitate , calcarea oricaror principii sanatoase de moralitate. Nu ! PDl-istii astia judeca doar sub forma : SA TRAITI SEFU ! ASA E ! TU ESTI CEL MAI DESTEPT , FRUMOS SI VESNIC ! Eu le propun ceva ! Cand se vor prabusi si ultimele mizerii din aceasta conducere a tarii , sa planga asemeni celor din Coreea de Nord. Oricum , dpdv al gandirii PDL-istilor , nu sunt diferente prea mari intre acestia si galbejitii aia care plang la norma !CA niste pinguini din Era Glaciara!

    RăspundețiȘtergere
  11. Oameni buni,cum mai puteti fi atat de naivi si inca sa vi-l mai doriti pe DEMONUL DE BASESCU?!?Rusine sa va fie voua,imbogatitilor peste noapte care inca il mai vreti!!!Sa va bata D-zeu pt ca nu va ganditi la cei amarati din tara asta...Oamenii astia care au iesit in sratda,nu au iesit de bine,sau pt a se distra!Bravo voua,cei ce ati avut curajul si pe asa un ger sa protestati,si vad ca e vorba de oameni in varsta...D-zeu ne va ajuta sa scapam de javrele astea de la putere,care ne-au adus in pragul disperarii...JAVRELE NU MERITA DECAT SA FIE SCHINGIUTE!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. RUSINE SA-TI FIE `ACELASI TEO` SI SA PUTREZESTI IN IAD,NENOROCITULE!NE SFIDEZI CU ASA ATITUDINE DE DOI BANI SI TUPEU MURDAR...

    RăspundețiȘtergere