Criminalii lui Bogdan "Ciompi" Pădureţ, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Criminalii lui Bogdan Ciompi Pădureţ, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Patru persoane trimise în judecată pentru că l-au ucis pe suceveanul Bogdan Gabriel Pădureţ, cunoscut şi ca Ciompi sau Tony, au fost condamnate la închisoare pe viaţă, informează huffingtonpost.co.uk şi bbc.co.uk.

Bogdan Pădureţ a fost executat în noiembrie 2010, în timp ce se întorcea acasă de la Mayfair, clubul din Londra unde era bodyguard. Pădureţ se afla în maşina cu care a fost adus acasă de un coleg în momentul în care o motocicletă pe care se aflau două persoane a oprit lângă autoturism.  Pasagerul de pe motocicletă a tras mai multe gloanţe în direcţia lui Pădureţ. Două gloanţe în cap şi unul în gât au fost găsite la autopsie.

Christopher N'Jie, Errol Jeffrey, John Otugade, Danny DixonPersoanele găsite vinovate de judecători sunt John Otugade şi Christopher N'Jie, ambii de 19 ani, Errol Jeffrey, în vârstă de 29 de ani, şi Danny Dixon, de 30 de ani.

Potrivit probelor administrate de procurori, cu trei săptămâni înainte de a fi atacat, Bogdan Pădureţ a refuzat accesul în clubul unde era bodyguard unui grup format din aproximativ zece persoane, printre care Errol Jeffrey, la intrare în club iscându-se o încăierare.

Procurorul Crispin Aylett a arătat că Pădureţ "şi-a făcut pur şi simplu treaba" dar că "Jeffrey şi prietenii săi au simţit că nu au fost trataţi cu respectul pe care credeau că îl merită".

Danny Dixon este cel care l-a localizat pe Bogdan Pădureţ, Christopher N'Jie este cel care a condus motocicleta iar John Otugade este cel care a tras. Asasinatul a fost comandat de Errol Jeffrey.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii