Deputatul Gheorghe Coroamă va candida pentru Primăria Putna din partea PDL

Deputatul Gheorghe Coroamă a fost validat drept candidat al PDL pentru funcţia de primar al comunei Putna. Din informaţiile pe care le deţin, actualul primar PSD Vasile Hotnogu nu ar mai candida pentru un nou mandat iar PNL şi PSD negociază pentru stabilirea unui candidat comun.

Gheorghe Coroamă a fost ales deputat în 2008 din partea PNL. Acesta a candidat pe acelaşi colegiu cu Dumitru Mihalescul de la PDL şi Titi Petrea de la PSD. Deşi a ieşit pe locul al treilea în colegiu, Coroamă a devenit deputat graţie loteriei redistribuirii voturilor.

În mandatul de deputat, Coroamă a fost remarcat de presa centrală mai ales pentru consiliera de la cabinetul parlamentar, Mihaela Horeică. Detalii aici


Deputatul Gheorghe Coroamă va candida pentru Primăria Putna din partea PDL. O va angaja si pe sexi-consiliera Mihaela Horeica?

foto: kamikazeonline.ro

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. Urmarea faptului ca Gheorghe Coroama are asa o consiliera SPECIALA la cabinetul parlamentar este urmatoarea:
    Deputatul George Coroama a avut in parlament 12 initiative legislative fiind pe locul 233 in clasamentul deputatilor.
    A avut o prezenta la parlament de 66,08%
    A avut 16 luari de cuvant(de 5 ori a cerut cuvantul pentru a se cere afara).Bravos natiune

    RăspundețiȘtergere
  2. DOMNULE,EU ZIC CA DUMNEATA NU AI DE LUCRU SI VREI SA TE JOCI DE-A GAZETARIA. NU E UN CAPITOL AL VIETII TALE PE CARE SA-L IEI IN SERIOS, CUM DE ALTFEL NU TE IA NIMENI IN SERIOS TINAND CONT DE FAPTUL CA LA O SIMPLA ANALIZA A ARTICOLULUI DE MAI SUS TI SE POATE PUNE ETICHETA DE :"NU FACE DOI LEI". DE CE SPUN ASTA, FIINDCA APARENT AI UN ARTICOL, DAR, SCUZA-MA FINALUL LUI E PENIBIL. IAR "AI DAT CU MUCII IN FASOLE", SI INTELEGI CE VREAU SA SPUN. UN SIMPATIZANT AL TAU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar au iesit PDL-istii in decor.Degeaba deoarece nu veti lua decat 10% la alegeri,sunteti terminati pe veci.Articolul e foarte bun si el ne arata ce reprezentanti jalnici are PDL in parlament si in teritoriu.Datorita lor tara noastra a ajuns in ultimul hal.Si mai vreti acum sa ne vindeti cu totul ungurilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinule, nu mai lăsa analfabeţi să-ţi comenteze aiurea

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce a mai angajat+o daca ii e rusine cu ea? sa-l vedem la alegeri, nu-l alege nici neamurile

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a terminat sezonul iarna primavara mitinguri la Suceava.Au fost si momente magnifice cand 200-300 de oameni strabateau George Enescu si scandau cu tot sufletul si intr-o comuniune spirituala si cosmica:JOS BASESCU.Au fost momente la fel de magnifice cand 4-5 oameni scandau :ION LUNGU NU UITA/NU VREM PORTI CA-N COREEA si cetatenii care treceau se uitau la noi ca la maimutele care produc cea mai scumpa cafea din lume.Au fost momente tensionate cand generalu SALAR jandarmi sa traiti a inceput sa imparta amenzi la ordinele conducerii superioare sa traiti.Chiar daca societatea civila din Suceava(acest bastion portocaliu al PDL)nu a reactionat,totusi dictatura basista s-a cutremurat.Arrivederci si o ceapa verde.Ci vediamo dopo Pasqua.

    RăspundețiȘtergere
  7. dinule, vezi ca tudor hotnogu e fiul primarului!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am modificat, mulţam de atenţionare

    RăspundețiȘtergere
  9. DOMNULE, DIN CATE CITESC EU, CONSTAT CA NU ESTI IN STARE SA MULTUMESTI PDL-ULUI CA TE - A OPLOSIT PE TINE SI ALTII CA TINE SA MANANCE O PAINE IN TARA ASTA.O PAINE NEMERITATA DEALTFEL. STII CEVA AR TREBUI SA VEZI CE GREU AU AJUNS UNII , SI DE UNDE AU PORNIT.CAT DESPRE DEPUTATUL COROAMA, NU CRED CA ESTI IN MASURA SA VORBESTI DESPRE DOMNIA SA, APROPO, TU CE FACI PENTRU TARA TA , ESTI CRONOFAG AMICE. UN SIMPATIZANT.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai PDL-ist tradator de neam si tara.Ati nenorocit tara asta si ati vandut-o ungurilor.Ati adus neamul romanesc in pragul saraciei extreme.Ati distrus sistemul de sanatate si sistemul de invatamant.Ati dat judetele Covasna si Harghita ungurilor.Vreti sa inundati Romania cu cianura si sulfati.Vreti sa exploatati gazele din sisturi si sa otraviti toata tara.Orasul suceava arata ca o hazna infecta.Si-mi vorbesti mie de nulitatea Coroama care n-a facut nici o lege si are procent de prezenta in parlament de 60%?Noroc ca vin alegerile si scapam de voi

    RăspundețiȘtergere