Minunea de la OMV Câmpulung Moldovenesc - plinul de benzină mai mare decât rezervorul

Cine nu crede în minuni trebuie numaidecât să facă plinul la staţia OMV din Câmpulung Moldovenesc. Surpiza e garantată. Acolo un plin de benzină conţine mai mulţi litri decât capacitatea rezervorului.

I s-a întâmplat lui Vasile State, un bărbat din Câmpulung Moldovenesc. În urmă cu vreo săptămână acesta a făcut plinul la benzinăria OMV din oraş. Bărbatul conduce un Seat Cordoba care are un rezervor cu capacitatea de 45 de litri. În rezervor spune că mai avea vreo 5-8 litri. Ei bine, pe bonul de la pompă scrie negru pe alb că în rezervor au încăput 50,53 de litri.

Minune mare, nu alta. Aşa că atenţie mare, la OMV Câmpulung Moldovenesc e posibil să nu vă treziţi că aţi alimentat cât nici nu încape în rezervor.

Minunea de la OMV Câmpulung Moldovenesc - plinul de benzină mai mare decât rezervorul

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. foarte posibil nimic nemaiintalnit pentru cunoscatori.....

    RăspundețiȘtergere
  2. mai documenteaza-te dinule, inainte de a scrie ceva. cel de la comentariul 1 are mare dreptate. tu nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e singurul peco unde se intampla asa minune.de obicei asta se intampla la masinile pe motorina care alimenteaza la pompa pt tiruri.acolo se fura cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. primul comment ADEVARAT.. ar trebui sa stii ca poti sa pui o rezerva de 5,7 l..

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e o minune chiar deloc, este perfect normal. Nu o sa mai fie asa mare minune cand o sa vada ca masina lui are un consum mai mic, iar apoi o sa isi dea seama. Dar stai sa il auzi pe proprietar cum iti spune ca consuma 4l/100km in oras, el pune 51 lintri dar face consumul la rezervor de 45 :))

    RăspundețiȘtergere