Marius Zmău nu va candida pentru nicio funcție publică

Președintele organizației municipale a PNL Suceava, Marius Zmău, nu se va afla pe lista candidaţilor pentru Consiliul Local al municipiului Suceava.

Surse din PNL Suceava susțin că retragerea lui Zmău ar fi provocată de un conflict cu Alexandru Băișanu.

Potrivit informațiilor vehiculate de presa locală și confirmate de surse din PNL. Alexandru Băișanu ar fi condiționat prezența pe un loc eligibil pe lista pentru Consiliul Local de o contribuție de 10.000 de euro pentru campania electorală.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. E posibil,Marius Zmau a ramas fara bani dupa falimentul Casa Plus.Pe de alta parte nu exista nici o dovada ca Baisanu ar cere bani.Deci adevarul probabil ca e pe undeva la mijloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toţi cei care candidează pentru consilii, locale sau judeţene, mai ales dacă se află pe locuri considerate eligibile, trebuie să contribuie cu fonduri pentru susţinerea campaniei electorale. Nu este pus nimeni pe listă dacă nu contribuie bani la campanie, indiferent de ce partid vorbim. Afişele nu se tipăresc singure iar găleţile cu ulei şi zahăr nu apar din senin. Astea trebuie plătite.

    Ideea este că unii liberali sunt nemulţumiţi de suma stabilită pentru Consiliul Local al municipiului Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta logica ta, daca toate partidele fac cer cotizatii de la membrii lor pentru a putea accede la o functie inseamna ca si PNL face aceeasi manevra.
    De unde stii ca se intampla exact cum afirmi? Poti numi o sursa credibila ca de barfe suntem satui? In plus, erai foarte critic la adresa lui Zmau numindu-l incompetent, hot, "omul lui Baisanu" etc.
    Ar trebui sa te bucuri daca apar disisnsiuni si certuri in interiorul PNL, dar se pare ca nu o faci. De ce?

    RăspundețiȘtergere