Florin Sinescu este noul prefect al județului Suceava

Șef de serviciu în Prefectură, Florin Sinescu va fi noul prefect al județului Suceava.

Sinescu, angajat al prefecturii și în perioada în care Ștefan Alexandru Băișanu conducea instituția, a fost propus de PNL pentru funcția de prefect deoarece finanțistul Dan Fîrțescu, primul nume vehiculat pentru această funcție, nu are statut de funcționar public.

Așa cum am arătat în articolul publicat cu câteva ore în urmă, subprefect va fi numit fostul șef al Gărzii de Mediu, Constantin Harasim.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. E jale mare aseara pe la 12 noaptea Guvernul depunea juramantul oare nu puteau astepta inca 10 ore ?

    e clar ca e foarme mare ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari manifestantilor care luni au fost la Bucuresti la Parchetul Militar de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.Acolo au dat declaraţii despre cum s-au comportat subalternii lui Salar şi cum acesta a făcut din haina militară preş la picioarele lui Flutur Asa se intampla cu oamenii obedienti,fara coloana vertebrala si fara mandria profesiunii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ungureanu a facut cadou 170 milioane euro PDL pentru campania electorala.Im afara faptului ca Ponta a blocat acesti bani la primariile si consiliile judetene care nu i-au cheltuit a promis ca va trimite corpul de control al primului ministru la Flutur si Pinalti.

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce publici informatii in totalitate false domnule dinu zara? sau esti total dezinformat cu privire la cine l-a propus pe sinescu????

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi de la cine spui că a venit propunerea?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sinescu Pedist si Pesedist acum (un apolitic de toata frumusetea ) Halal guvernare in teritoriu

    RăspundețiȘtergere