Cum se rup afişele electorale în comuna Slatina [VIDEO]

24 mai 2012, comuna Slatina, judeţul Suceava:

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Merita, pentru 7%? Eu zic ca nu merita. Oricum iese castigator actualul primar, insa card ca gestul cu ruperea fiselor contracandidatilor e un mesaj catre cetatenii comunei ca sa stie ”cine-i seful”.

    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  2. in principiu oamenii au dreptate cred, alea sunt locuri special amenajate ? amplasarea lor nu e putin ilegala ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi-a pus omul afişe pe gard. Gardul e proprietatea lui. Nu le-a pus pe stâlpi sau pe copacii de pe marginea drumului. Dacă tu ţi-ai pune afişe electorale pe geamul de la maşină sau pe balcon ţi s-ar părea normal să treacă din când în când un individ care să le rupă?

    RăspundețiȘtergere
  4. codrinel-pedelel! nu e ilegala. pe gardul meu pun mutra carui candidat vreau eu. si, din ce am vazut, nu proprietarii din spatele gardului rupeau afisele-adica n-ar fi fost de acord cu ele- ci "trecatori" de pe strada, in timp ce penalul gherman defila pe ulita! ba un "rupator" mai si saluta a " sa traiti sefu'! am executat ordinul! am dat cu ala de pamant."
    "in principiu" gherman ar fi trebuit sa infunde puscaria mai demult daca nu i-ar fi tinut flutur pavaza contra justitiei "independente"!

    RăspundețiȘtergere
  5. unde e comuna Saltina gazetarule? in tara la tine, poate...

    RăspundețiȘtergere
  6. si pe gardul meu cine a pus ??? ca eu unu nu am pus. cu nici unul.
    e cam ilegala treaba cu pusul afiselor peste tot...
    mai documentativa si voi ....

    RăspundețiȘtergere
  7. nenea asta de mai sus, mai treci pe la scoala! macar la orele de limba romana! sau oi fi fiind chiar gherman? las-o jos ca macane!

    RăspundețiȘtergere