Gheorghe Flutur şi-a depus candidatura la funcţia de secretar general al PDL

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al partidului în cadrul Convenţiei Naţionale a PDL ce va fi organizată sâmbătă, 30 iunie.

Flutur a declarat, pentru Mediafax, că a decis să candideze pentru funcţia de secretar general al PDL întrucât doreşte să se implice în relansarea partidului şi coagularea forţelor de centru-dreapta ca alternativă la actuala coaliţie guvernamentală de centru-stânga.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Daca o coaguleaza ca la judet,e numa' bine! Asa sa ii ajute Dumnezeu!
    Dar,desigur,pronia cereasca poate fi imbunata printr-un serviciu corespunzator din partea pastorului penticostal pe regiunea Moldova,domnul Serban Costache sau al colegului acestuia,ala cu un picior rupt in lupta cu reactiunea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu stiu ce sa mai zic.Una e sa iti dai seama la un moment dat ca ai gresit si ca partidul tau a creat un imens rau tarii din toate punctele de vedere instaurand dictatura,coruptia si incompetenta si alta e sa mergi in continuare pe aceeasi directie.Domnul Flutur va coagula laptele oilor din centru si din dreapta tarcurilor cu care a scris pe dealuri si-l va transforma intr-un mare CHISLEAC.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa-l coaguleze si pe balan!atunci sa vezi lapte acru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe cine mai intereseaza? Tapinaru vrea neaparat fonctie.Oriunde, oricind, numai sa aiba o fonctie.A uitat de judetul Suceava unde a domnit 4 ani, acum sta numai in Bucuresti sa-si aranjeze apele.Bravas.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai la Suceava n-a fost niciodata.Tot timpul s-a bagat in seama la Bucuresti in dreapta lui Boc.La Suceava a fost doar holograma lui iar Balan pupa si mana lui si mana hologramei.

    RăspundețiȘtergere