Jandarmul ideal

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. MInoritarii, Luciane, minoritarii sunt slugile perfecte, au slugarnicia in gene. Uite de aia ii pastreaza ”mai-marii”.

    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Lucian e unul pe comentarii Monitorul care ma ameninta cu moartea si ma injura din toate pozitiile .Isi zice TAZMANIANDEMOON.Il stii pe individ?

    RăspundețiȘtergere
  3. o fi fratele lu AMARU :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Luciane ,intra putin pe Monitorul si vezi la comentarii la TAZMANIANDEMOON.Stilul lui seamana perfect cu stilul lui Manolea.Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  5. TazmanianDeMoon8 iulie 2012 la 13:51

    Răducul mamei, ai apărut cu pâra și pe aici?
    Nu te-am amenințat cu moartea ci am spus să termini cu postăceala lozincardă altfel „Dau cu tine de pământ de nu te vezi!”
    Văd că sensul metaforic al unei expresii îți scapă ceea ce-mi ridică mari semne de întrebare asupra IQ-ului tău.
    Cât despre confuzia cu nu știu care manole - să fiți voi sănătoși!
    Ți-am replicat într-un comentariu ulterior că sunt la al ... 14-lea username, pentru că toate celelalte au căzut pe altarul cenzurii Enervatorului.
    Vrei să afli mai multe despre identitatea mea? citește arhiva Enervatorului din ultimii 2 ani unde apare CLAR NUMELE ȘI PRENUMELE. Sau dacă ai ceva pile la monitori acolo au toate datele de contact REALE.
    Nu în ultimul rând ești în eroare flagrantă referitor la postăceala partizană din campanie. Ia vezi dacă în perioada campaniei electorale pentru locale am mai postat ceva? Vei avea o surpriză. O a doua confirmare a faptului că nu sunt cine crezi o vei avea urmărind campania electorală pentru referendum!
    Față de care îți propun un argument pe care să-l analizezi:
    „ESTE POSTAC CEL CE NU POSTEAZĂ ÎN MOMENTE DE MAXIMUM INTERES?”
    Răspunsul păstrează-l pentru tine, Lăducu lui mamuța!

    RăspundețiȘtergere