Prezenţă mai slabă cu 18% decât la locale. 26,35% dintre suceveni au votat până la ora 17.00

La ora 17.00, în judeţul Suceava s-a înregistrat o prezenţă la vot de 26,35%. În mediul urban prezenţa a fost de 24,73% iar în mediul rural prezenţa a fost de 27,69%.

Prezenţa la referendum este mai mică cu 17,56% decât la alegerile locale de la 10 iunie, atunci când la ora 17.00 se prezentaseră la vot 43,91% dintre sucevenii înscrişi pe listele electorale permanente.

La nivel naţional, prezenţa la referendum la ora 17.00 a fost de 26,89%.

Pentru validarea rezultatelor referendumului este nevoie ca la vot să se prezinte peste 50% dintre alegătorii înscrişi pe listele electroale permanente.

Rămâi pe dinuzara.com pentru a afla primul prezența la vot și rezultatul referendumului pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu.

Tu mergi la vot?

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. UNGURII NE STABILESC VIITORUL
    Premierul Ungariei despre referendum: „Le urez maghiarilor și românilor să ia decizii bune, adică să nu ia nicio decizie”.E normal ca ungurul sa tina cu Basescu.Dupa ce ca i-a facut cadou judetele Harghita si Covasna(acolo si musca bazaie in ungureste iar albina inteapa periculos ca Attila)voia sa-i faca cadou si Tinutul secuiesc(adicalea sa intram acolo cu buletinul).Iata ca indemnul ungurului are rezultate.Judetele din Ardeal,in special Covasna,Harghita ,Mures,dar si Timis,Cluj,au boicotat referendumul.L-au ascultat pe Viktor Orban

    RăspundețiȘtergere
  2. asta se-ntampla daca Baisanu nu-si mai trimite angajatii din tv (membrii pnl) prin sectiile de votare, cum a facut la locale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ptr. Anonimul 1 : Nu uita ca Ponta a promis sus si tare ca va scoate Udmr de la guvernare, ca n-au nevoie de ei, bla bla bla.Iar pe vremea Baselului ungurilor li s-au facut toate voile, deci e normal sa nu iasa la vot.Viitorul ni-l fac pensionarii,cei aflati prin concedii, bolnavii cu probleme psihice si detinutii.Ca pe tineri, vad ca-i cam doare la basca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca si romanii din Ardeal(nu numai ungurii)sunt basisti si asculta la ordinul lui Viktor Orban,Chiar si asa,fara voturile ungurilor,fara voturile romanilor din Ardeal,fara voturile romanilor din strainatate(ca ei sunt 2 milioane si au votat cativa)dictatorul va fi alungat si va fi dat la groapa de gunoi a istoriei.

    RăspundețiȘtergere