Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, a recunoscut, astăzi, într-o conferinţă de presă, că vrea să plătească pentru lucrările de asfaltare executate fără contract în campania electorală pentru alegerile locale din 2008.

După ce a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur i-a acuzat pe fostul şef al CJ Gavril Mîrza şi pe fostul director al SC Drumuri Şi Poduri SRL, Eugen Girigan, că în campania electorală au executat lucrări de asfaltare în valoare de 82 de miliarde de lei vechi la 12 drumuri judeţene fără contracte de execuţie.

Flutur a refuzat să achite facturile emise de SC Drumuri şi Poduri SRL şi a înaintat Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie o plângere penală cu privire la lucrările executate fără contract.

Nechifor a recunoscut, în conferinţa de presă, că nu s-a interesat cu privire la stadiul de soluţionare a cercetărilor în acest dosar în momentul în care a iniţiat proiectul de hotărâre prin care Eugen Girigan a fost numit în funcţia de administrator special al SC Drumuri şi Poduri SA.