VIDEO| Descreierat cu peste 180 km/h prin Gura Humorului

Descreieraţii ăştia s-au filmat în timp ce mergeau cu peste 180 km/h prin oraşul Gura Humorului, pe bulevardul de la intrare dinspre Suceava spre centrul oraşului. Adică cu 130 de km/h peste viteza legală. În descrierea înregistrării video încărcată pe YouTube.com, autorul spune că autoturismul ar fi un Passat 2.

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. E vrajeala...vitezometrul nu functioneaza cum trebuie. Acul se misca foarte ciudat..iar imaginea filmata afara nu arata ca si cum ar merge cu acea viteza...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te uiti la cum se invarte kilometrajul o sa vezi ca intre secundele 5-14 a mers 400 de metri, adica cu o viteza de vreo 170km/h. Iar prin dreptul blocului cu terasa la parter a trecut in mai putin de o secunda. La 180km/h, viteza pe secunda este de 50 de metri. Adica ce era de demonstrat

    RăspundețiȘtergere
  3. pe asta nu l-a prins melitia rutiera? ca se dadeau cocosi p'aci c-un amarastean tepos care n-avea actele la el! sau smecherul e din gasca lor? a...! ala era pericol public, smecherasul asta nu putea calca decat vreo doi-trei pietoni si-un copac la final!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Zară, aţi postat acest clip cu watermark, deşi nu aveţi niciun drept asupra lui. Licenţa standard YouTube cu care a fost publicat nu permite editarea şi republicarea sub o altă formă.
    Apoi, orice om cu o inteligenţă medie îşi poate da seama că maşina aia veche de 25-30 de ani poate prinde 180 de km/h doar în cădere liberă. Iar vitezometrul ăla care se mişca după denivelările asfaltului ar trebui să spună multe :) Şi se vede şi în video că mergeau normal, poate cu maxim 80 de km/h.

    Succes la alte ştiri senzaţionale, eu m-am lămurit!

    RăspundețiȘtergere