Analfabetisme de la Consiliul Judeţean Suceava

Nu ştiu cine a scris anunţul ăsta publicat pe prima pagină a site-ului Consiliului Judeţean Suceava dar are probleme grave de exprimare în limba română. Dintre toţi hârţogarii care plimbă trei hârtii în instituţia asta chiar nu s-a găsit unul care să poată să comunice cooerent în limba română? Pun pariu că şi femeia de serviciu ar fi putut să compună un text logic, cu cap şi coadă, subiect, predicat şi virgule puse la locul lor, nu aruncate cu furca la întâmplare.

Textul şi captură:

După o analiză atentă asupra activităților ce sunt desfășurate de Centrul Cultural ”Bucovina, ținând cont de faptul că în anul bugetar următor, Consiliul Județean are în vedere o reorganizare totală (judiciară și organizatorică) la nivelul acestei instituții.

Aceasta face să anulăm concursul demarat de proiecte de management pentru ocuparea funcției de conducere vacanta de manager (director general) la Centrul Cultural ”Bucovina”, proiectul de hotărâre de anulare fiind inițiat pe 24 august 2012, de domnul vicepreședinte Rădulescu Alexandru , deoarece nu se justifică în acest caz procedura organizării concursului și alocarea unor resurse financiare (comisiile de concurs fiind remunerate), ce ar presupune ocuparea acestei funcții pentru o perioada de 1-2 luni.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Anunţ Consiliul Judeţean Suceava

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii