Băişanu îşi face din nou campanie electorală pe Facebook

În campania electorală pentru alegerile locale de la 10 iunie 2012, Ştefan Alexandru Băişanu a fost singurul candidat care a încercat să profite de popularitatea reţelei de socializare Facebook printre suceveni. Potrivit FaceBrands.ro, în judeţul Suceava există 93.120 de utilizatori Facebook dintre care 61.520 de utilizatori şi-au setat municipiul Suceava ca localitate de reşedinţă.

La fel ca la alegerile locale, Alexandru Băişanu încearcă să-şi transmită mesajele către sucevenii care sunt utilizatori Facebook prin reclame plătite care sunt afişate pe coloana din partea dreaptă a fiecărei pagini afişate în reţeaua de socializare. Cum Facebook îţi oferă posibilitatea să afişezi reclamele doar către un anumit public în funcţie de localitatea de reşedinţă, cu un buget bine construit mesajele lui Alexandru Băişanu ar putea ajunge la mare parte din cei peste 60.000 de locuitori ai municipiului Suceava care au conturi pe reţeaua de socializare.

Alexandru Băişanu reclamă pe facebook

Băişanu îşi foloseşte pagina de Facebook pentru a promoveza o serie de emisiuni la postul de televiziune patronat de tatăl său, Constantin Băişanu:

Alexandru Băişanu pagina de Facebook

În campania de la locale, Alexandru Băişanu a invadat şi site-urile locale de ştiri cu cele mai enervate reclame - bannere de tip pop-out. Sper că o să-i spună cineva că aceste reclame în loc să le atragă atenţia, mai mult îi enervează pe cititori.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Ce frumos că s-a luat după OSV.ro la mesajele din dreapta pozei pentru timeline.

    RăspundețiȘtergere
  2. Baisanu a castigat alegerile ca primar in Suceava.In Burdujeni Lungu a dus toti tiganii la vot si a inclinat balanta.La parlamentare USL va lua 60%.Cred ca nimeni nu vrea un parlament in care majoritatea s-o aiba PDL cu PP DD cu ungureni unghiera si cu nemteni legionari.Iar motul colivei sa fie acest guvernator pus de UE care se joaca de-a baba-oarba in gradina Cotroceni cu judecatorii CC,procurorul general,seful DNA si CSM

    RăspundețiȘtergere
  3. Baisanu are toate sansele sa ajunga in parlament dupa 9 decembrie, tinand cont ca pe municipiu (fara Burdujeni) l-a depasit pe Lungu.Degeaba l-a tot criticat timp de peste 3 ani presa din judet aservita lui Flutur; Baisanu si-a vazut mai departe de reconstructia PNL-ului in judet iar rezultatele s-au vazut cel mai bine la aceste alegeri locale.El a redat PNL-ului local acea forta pe care o avea in timpul lui Flutur iar in urmatorii ani se va vedea cum acest partid va ajunge sa domine viata politica din Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  4. Reconstrucția PNL făcută de Băișanu = desființare !

    RăspundețiȘtergere