Patronul Test Prima SRL, Viorel Juravle, s-a ales cu un nou dosar penal

Patronul firmei de construcţii SC Test Prima SRL, Viorel Juravle, s-a ales cu un nou dosar penal fiind acuzat de infracţiunea de tăinuire după ce utilizat în balastiera de la Bilca utilaje furate din Italia. Detalii aici şi aici.

Poate că aş fi ignorat subiectul dacă n-aş fi citit ieri în ziarul Puterea un material interesant despre legăturile bolnăvicioase dintre patronul Test Prima şi preşedintele Curţii de Apel Suceava, Cezar Hâncu. Colegii de la Puterea susţin că şeful judecătorilor suceveni îi cam face jocurile patronului Viorel Juravle de la Test Prima. Articolul aici.

Juravle nu este la prima ispravă cu utilaje furate. În 2010 i s-a mai întocmit un dosar penal pentru o betonieră furată din Italia. Mai multe informaţii aici.

De altfel, nici balastiera de la Bilca unde au fost descoperite utilajele pare să nu funcţioneze tocmai legal. Detalii aici.

O altă ispravă a lui Viorel Juravle cu o grădiniţă din Pătrăuţi este povestită aici.

Cu siguranţă că Viorel Juravle nu este singurul afacerist cu bube-n cap din Suceava. Voi care credeţi că sunt cei mai penali patroni din judeţ?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. referitor la seo : linkurile nofollow iti evaporeaza pagerank-ul iar avand in vedere ca sunt depre acelasi subiet mai bine le puneai dofollow existand sanse sa primesti + pentru good linking.
    Mai multe detalii aici : http://site-info.ro/atentie-nofollow/\
    Citeste astea doar daca te intereseaza pagerank-ul

    RăspundețiȘtergere