Demagogul Băişanu îşi începe campania cu populisme criptocomuniste

Nici măcar nu am intrat oficial în campania electorală şi candidatul USL din colegiul nr. 1 Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a început deja cu demagogii populiste criptocomuniste.

Băişanu a anunţat, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii PNL din Consiliul Local vor iniţia o hotărâre ca toate blocurile din oraş, indiferent dacă proprietarii apartamentelor au sau nu datorii la întreţinere, să primească încălzire în această iarnă. Detalii aici.

Asta în condiţiile în care Termica SA este în moarte clinică, neavând bani să plătească nici măcar TVA pe huila deja adusă la Suceava. Nici măcar nu contează dacă promisiunile demagogice ale lui Băişanu vor deveni realitate. Votanţii trebuie să rămână cu impresia că a încercat să-i ajute. Repet, demagogie populistă criptocomunistă.

Eu îi propun lui Ştefan Alexandru Băişanu să iniţieze o hotărâre îl cărei singur articol să fie doleanţa lui Conu Leonida din "O noapte furtunoasă" a lui Caragiale: "Nimini să nu mai aibă drept să-şi plătească datoriile".
Pariu că i-ar aduce mai multe voturi decât Loganul de la tombolă? Apropo, că tot veni vorba, în sfârşit s-au deşteptat cei de la Biroul Electoral Central şi au interzis organizarea tombolelor electorale.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Ce papagal ! Acest individ ne insulta inteligenta, isi bate joc de suceveni.Chiar crede ca cineva e atit de prost incit sa mai creada ineptiile demente pe care le debiteaza?

    RăspundețiȘtergere