Flutur: Elena Udrea putea candida oricând şi într-un colegiu din Suceava, a făcut multe pentru judeţ

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, secretar general al partidului, afirmă că Elena Udrea ar fi putut candida oricând şi într-un colegiu din judeţul Suceava întrucât a făcut foarte multe pentru această zonă.

"A făcut multe lucruri bune pentru judeţul Suceava, în special promovarea Bucovinei. Oricând ar fi fost binevenită chiar şi să candideze într-un colegiu din judeţul Suceava", a spus Gheorghe Flutur, citat de Mediafax.

Când toţi pedeliştii fug de Udrea ca dracul de tămâie, Flutur spune că şi-ar lega imaginea de probabil cel mai antipatic personaj politic la ora actuală. Elementară greşeală de comunicare. Nu poţi să defilezi din nou cu Udrea cu mai puţin de o lună înainte de alegeri. Mai ales după ce vii din postura de învins. Dacă declaraţia i-a fost sugerată de vreun strateg de imagine eu l-aş concedia imediat.

Chiar aşa, cum ar fi fost să ne fi trezit cu madam Udrea cacandidând pe vreun colegiul din giudeţul Suceava?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Cât s-a aflat la conducerea ministerului MDTR, doamna Udrea a construit săli de sport în sate fără şcoli, a amenajat parcuri de sute de mii de euro în comune aflate la marginea pădurii, dar care nu aveau drumuri sau canalizare, a achiziţionat capace de toaletă în valoare de 15.000 de euro şi a cheltuit milioane pe brandul de ţară. Acest bilanţ dezastruos, clasează România pe primul loc la capitolul fraudelor cu fonduri europene pe lista Comisiei Europene şi pe ultimele locuri la absorbţia de fonduri.În comparaţie cu România, în Polonia s-au construit, în ultimii şase ani, peste 600 de kilometri de autostradă, gări, căi ferate, spitale şi şcoli. Aproape 100 de miliarde de euro au fost băgaţi in proiecte cofinanţate din fonduri europene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Flutur a ramas acelasi lacheu al lui Basescu.Dupa ce asta vara a spalat Dacia mazilitului la garaj , a adus apa minerala si fructe pentru Ungureanu,MRU , Monica Macovei si i-a pieptanat ciocul lui Onaca acum o sprijina pe Udrea.Acest om nu mai gandeste.Isi asociaza imaginea de o persoana care probabil este cel hulit politician de popor.Greseala fatala.

    RăspundețiȘtergere