Flutur, Brădăţan, Hapenciuc, Ignătescu, Acatrinei, Popescu - Averile şi firmele candidaţilor din colegiul nr. 2 Suceava pentru Senat

Colegiul uninominal nr. 2 pentru Senat este format din localităţile Suceava, Salcea, Adâncata, Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei, Pătrăuţi, Cajvana, Todireşti, Dărmăneşti, Şcheia, Moara, Bosanci, Horodniceni, Drăgoieşti, Ciprian Porumbescu, Stroieşti, Ilişeşti, Bălăceana, Pârteştii de Jos, Comăneşti, Botoşana şi Cacica.


GHEORGHE ACATRINEI, candidat PRM - avere şi interese


Gheorghe Acatrinei deţine patru terenuri, toate moştenite. Este vorba de un teren agricol de 1,8 hectare şi un teren intravilan de 1.000 mp în Şcheia, un teren de 4,5 hectare în satul Păltiniş din comuna Panaci şi 1,5 hectare de pădure în satul Neagra Şarului din comuna Şaru Dornei.

Gheorghe Acatrinei deţine şi trei locuinţe: un apartament de 56 mp în Suceava, un apartament de 64 mp în satul Neagra Şarului din comuna Şaru Dornei şi o vilă de 116 mp în Suceava, toate cumpărate.

Gheorghe Acatrinei are un depozit bancar de 30.458,12 lei, un depozit de 3.130 de euro şi l-a împrumutat pe Andrei Acatrinei cu suma de 20.000 de lei. În schimb, Gheorghe Acatrinei a împrumutat de la Stela Rodica Cheptea suma de 70.000 de lei.

În 2011, Gheorghe Acatrinei a încasat venituri de 28.800 din pensia de stat.

Gheorghe Acatrinei are acţiuni în valoare de 200 de lei la SC Bucovina Turism SA şi face parte din "Asociaţia Mănăstirea Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava şi Naşterea Maicii Domnului Catrinari".

Declaraţiile de avere şi de interese ale lui Gheorghe Acatrinei:

Declaraţie de interese Gheorghe Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Acatrinei, candidat PRM pentru Senat


TIBERIUS MARIUS BRĂDĂŢAN, candidat USL (PSD) - avere şi interese:


Tiberius Brădăţan deţine un teren de 300 de metri pătraţi şi o casă de 69 de metri pătraţi, cumpărate în 2012.

Tiberius Brădăţan deţine două autoturisme Renault, fabricate în 2010 şi 2011.

În 2011, Tiberius Brădăţan a încasat de la Spitalul Judeţean Suceava venituri de 52.321 de lei. Soţia lui, Anca Miruna Brădăţan, medic UPU Suceava, a obţinut venituri de 52.888 lei.

Tiberius Brădăţan face parte din Adunarea Generală a Acţionarilor la SC TPL SA şi din consiliile de administraţie de la Grădiniţa Guliver Suceava şi la Liceul "Spiru Haret" Suceava.

Brădăţan este membru al Camerei Federative a Medicilor din România, membru al Consiliului judeţean al Colegiului Medicilor Suceava şi membru al adunării generale a Colegiului Medicilor din România.

Declaraţiile de avere şi de interese ale lui Tiberius Marius Brădăţan:

Declaraţie de interese Tiberius Marius Brădăţan, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de interese Tiberius Marius Brădăţan, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Tiberius Marius Brădăţan, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Tiberius Marius Brădăţan, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Tiberius Marius Brădăţan, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Tiberius Marius Brădăţan, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Tiberius Marius Brădăţan, candidat USL (PSD) pentru Senat


GHEORGHE FLUTUR, candidat ARD (PDL) - avere şi interese:


Gheorghe Flutur deţine, împreună cu familia, trei terenuri intravilane în suprafaţă totală de 0,46 ha şi trei terenuri extravilane în suprafaţă totală de 1,81 ha.

Familia Flutur deţine două locuinţe în Gura Humorului. O vilă cu suprafaţa de 150 de metri pătraţi aflată în poprietatea lui Cristian Flutur şi o altă casă cu suprafaţa de 100 de metri pătraţi aflată în proprietatea Cristianei Flutur.

Gheorghe Flutur deţine un autoturism Audi fabricat în anul 2002.

În 2011, Gheorghe Flutur a încasat salarii de 47.988 de lei de la Consiliul Judeţean Suceava.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Gheorghe Flutur:

Declaraţie de interese Gheorghe Flutur, candidat PDL (ARD) pentru Senat Declaraţie de interese Gheorghe Flutur, candidat PDL (ARD) pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Flutur, candidat PDL (ARD) pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Flutur, candidat PDL (ARD) pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Flutur, candidat PDL (ARD) pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Flutur, candidat PDL (ARD) pentru Senat Declaraţie de avere Gheorghe Flutur, candidat PDL (ARD) pentru Senat


ADRIANA KLARA HAPENCIUC, candidat UDMR - avere şi interese


Adriana Klara Hapenciuc deţine un apartament în municipiul Suceava, cu suprafaţa de 42 de metri pătraţi, şi un autoturism Dacia Logan fabricat în 2005.

În 2011, Adriana Klara Hapenciuc a realizat venituri de 30.000 de lei din contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Suceava. Soţul ei, Vladimir Hapenciuc, a încasat 40.000 de lei din salariul de la Direcţia pentru Relaţii Interetnice aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

Adriana Klara Hapenciuc este membru fondator şi cenzor al "Asociaţiei Etnoculturale Hadik Andras din Bucovina" şi membru al Asociaţiei Judeţene a Medicilor de Familie.

Declaraţiile de avere şi interese ale Adrianei Klara Hapenciuc:

Declaraţie de interese Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de interese Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Adriana Klara Hapenciuc, candidat UDMR pentru Senat


COSTEL IGNĂTESCU, candidat PPDD - avere şi interese


Costel Ignătescu deţine un teren de 2.200 de metri pătraţi şi o clădire de 300 de metri pătraţi comuna Pătrauţi.

Ignătescu are de achitat până în anul 2023 un credit de 220.000 de euro obţinut de la OTP Bank în anul 2008.

În 2011, Ignătescu a încasat salarii de 20.0292 de lei de la Direcţia Control, Consiliere şi Monitorizare în Turism (DCCMT) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Soţia lui, Camelia Maria Cezara Ignătescu, a obţinut venituri de 16.000 de lei de la Universitatea Ştefan cel Mare şi 13.000 de lei de la cabinetul de avocatură.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Costel Ignătescu.

Declaraţie de interese Costel Ignătescu, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de interese Costel Ignătescu, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Costel Ignătescu, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Costel Ignătescu, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Costel Ignătescu, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Costel Ignătescu, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Costel Ignătescu, candidat PPDD pentru Senat


ILIE POPESCU, candidat Partidul Poporului - avere şi interese


Ilie Popescu deţine două terenuri intravilane în suprafaţă totală de 4.000 de metri pătraţi, un apartament de 48 de metri pătraţi şi o vilă de 150 de metri pătraţi.

Ilie Popescu trebuie să returneze până în 2014 un credit de 17.000 de lei obţinut de la Banca Românească.

În 2011, Ilie Popescu a încasat salarii de 20.000 de lei, aferent funcţiei de director la SC RomAgricom SRL. Ilie Popescu deţine 25% din părţile sociale la firma SC Romagricom SRL Şcheia.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ilie Popescu, candidatul Partidului Poporului:

Declaraţie de interese Ilie Popescu, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de interese Ilie Popescu, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Ilie Popescu, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Ilie Popescu, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Ilie Popescu, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Ilie Popescu, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Ilie Popescu, candidat Partidul Poporului pentru Senat

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii