Donţu, Popovici, Apopei, Magazin, Mustea, Salup, Zsold - Averile, firmele şi interesele candidaţilor din colegiul nr. 3 Fălticeni pentru Senat

Colegiul uninominal nr. 3 pentru Senat este format din localităţile Fălticeni, Baia, Preuteşti, Hârtop, Buneşti, Vultureşti, Udeşti, Fîntînele, Liteni, Vereşti, Dolhasca, Dolheşti, Forăşti, Drăguşeni, Vadu Moldovei, Boroaia, Fântâna Mare, Bogdăneşti, Râşca, Cornu Luncii, Rădăşeni, Mălini, Berchişeşti, Valea Moldovei şi Slatina.


VASILE APOPEI, candidat Partidul Poporului - avere şi interese:


Vasile Apopei deţine, în comuna Fântâna Mare, două terenuri intravilane cu suprafaţa totală de 0,92 de hectare şi o casă cu suprafaţa de 110 metri pătraţi.

În 2011, Vasile Apopei a încasat salarii de 16.000 de lei de la SC Marsat SA Roman, firmă la care este angajat ca şef de fermă.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Vasile Apopei:


Declaraţie de interese Vasile Apopei, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de interese Vasile Apopei, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Apopei, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Apopei, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Apopei, candidat Partidul Poporului pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Apopei, candidat Partidul Poporului pentru Senat


OVIDIU LIVIU DONŢU, candidat USL - avere şi interese


Ovidiu Liviu Donţu deţine cinci apartamente şi microapartamente dintre care trei moştenite şi două cumpărate. Este vorba de un apartament de 42 mp, un apartament de 63 mp, două microapartamente de câte 29 mp, toate în municipiul Suceava, şi un apartament de 52 mp în Botoşani.

Ovidiu Donţu a declarat că nu are maşini sau bijuterii.

Ovidiu Liviu Donţu a economisit 80.000 de lei în conturi la Banca Transilvania şi BCR, are o asigurare la Eureko de 2.229,19 lei şi un certificat de investitor la SAFI de 61,72 de lei.

Ovidiu Liviu Donţu a împrumutat Camera de Comerţ şi Industrie cu suma de 56.285 de lei.

Donţu are un credit de 15.000 de euro obţinut de la BCR, scadent în 2021.

În 2011, Ovidiu Liviu Donţu a încasat salarii totale de 40.855 de lei de la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Suceava. Donţu a mai încasat 6.392 de lei de la Consiliul Local Suceava, 33.720 de lei de la ONG-ul "Grupul de Integrare Europeană" şi 952 de lei pentru consultanţă juridică acordată firmei ConfInd SRL Câmpina.

În 2011, Ovidiu Donţu a mai încasat 111.582 de lei de la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

Soţia lui, Alina Donţu, a încasat, în 2011, 6.500 de lei din alocaţii de stat şi indemnizaţia pentru creşterea copilului.

Ovidiu Donţu deţine 100% din părţile sociale ale firmei SC Donexpert SRL, cinci acţiuni la SC Apullum SA Alba Iulia şi 957 de acţiuni la Bucovina Turism SA Suceava.

Alina Donţu deţine 50% din părţile sociale la firma SC Farmacia Carmina SRL Suceava.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ovidiu Liviu Donţu:

Declaraţie de interese Ovidiu Liviu Donţu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de interese Ovidiu Liviu Donţu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Ovidiu Liviu Donţu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Ovidiu Liviu Donţu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Ovidiu Liviu Donţu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Ovidiu Liviu Donţu, candidat USL (PSD) pentru Senat


BRÂNDUŞA MAGAZIN, candidat PRM - avere şi interese


Brânduşa Magazin deţine un teren agricol în suprafaţă de un hectar şi o casă cu suprafaţa de 130 de metri pătraţi.

Conform declaraţiei de avere, în 2011 Brânduşa Magazin nu a relizat niciun venit.

Brânduşa Magazin este asociat unic şi administrator al firmei SC Emma Harte Impex SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale Brânduşei Magazin:

Declaraţie de interese Brânduşa Magazin, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Brânduşa Magazin, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Brânduşa Magazin, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Brânduşa Magazin, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Brânduşa Magazin, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Brânduşa Magazin, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Brânduşa Magazin, candidat PRM pentru Senat


VASILE MUSTEA, candidat PPDD - avere şi interese


Vasile Muste deţine un teren intravila cu suprafaţa de 740 de metri pătraţi, o casă cu suprafaţa de 190 de metri pătraţi, ambele în Vatra Dornei, şi 3,5 hectare de pădure.

Vasile Mustea este proprietarul unui Suzuki Vitara fabricat în 1994.

În 2011, Vasile Mustea a încasat 9.600 de lei din pensia de stat iar soţia lui, Elvira Mustea, a obţinut salarii de 16.800 de lei de la Şcoala Generală nr. 4 Vatra Dornei.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Vasile Mustea:

Declaraţie de interese Vasile Mustea, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de interese Vasile Mustea, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Mustea, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Mustea, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Mustea, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Mustea, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasile Mustea, candidat PPDD pentru Senat


CORNELIU POPOVICI, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Corneliu Popovici deţine un apartament de 78 de metri pătraţi şi un garaj de 24 metri pătraţi, construit pe un teren concesionat de la primărie în 2004, ambele în municipiul Suceava.

Corneliu Popovici este proprietarul unui Seat Ibiza fabricat în 2010.

În 2011, Corneliu Popovici a încasat 27.600 de lei din salariul de consilier la Inspectoratul de Stat în Construcţii Bucureşti.

Corneliu Popovici este asociat unic la SC Termo Construct SRL Suceava.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Corneliu Popovici:

Declaraţie de interese Corneliu Popovici, candidat ARD (PDL) pentru Senat Declaraţie de interese Corneliu Popovici, candidat ARD (PDL) pentru Senat Declaraţie de avere Corneliu Popovici, candidat ARD (PDL) pentru Senat Declaraţie de avere Corneliu Popovici, candidat ARD (PDL) pentru Senat Declaraţie de avere Corneliu Popovici, candidat ARD (PDL) pentru Senat Declaraţie de avere Corneliu Popovici, candidat ARD (PDL) pentru Senat Declaraţie de avere Corneliu Popovici, candidat ARD (PDL) pentru Senat


RUDOLPH GHEORGHE SALUP, candidat Partidul Ecologist Român - avere şi interese


Rudolph Gheorghe Salup deţine o casă de 220 de metri pătraţi în Suceava şi un autoturism Volkswagen fabricat în 1996.

Rudolph Gheorghe Salup a încasat în 2011 salarii totale de 8.400 de lei ca şofer la Trans DMW Europa SRL iar soţia lui, Aurelica Salup, a obţinut venituri de 6600 de euro ca îngrijitor în Italia.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Rudolph Gheorghe Salup:

Declaraţie de interese Rudolph Gheorghe Salup, candidat PER pentru Senat Declaraţie de interese Rudolph Gheorghe Salup, candidat PER pentru Senat Declaraţie de avere Rudolph Gheorghe Salup, candidat PER pentru Senat Declaraţie de avere Rudolph Gheorghe Salup, candidat PER pentru Senat Declaraţie de avere Rudolph Gheorghe Salup, candidat PER pentru Senat Declaraţie de avere Rudolph Gheorghe Salup, candidat PER pentru Senat Declaraţie de avere Rudolph Gheorghe Salup, candidat PER pentru Senat


ZSOLD GEZA, candidat UDMR - avere şi interese


Zsold Geza are un teren intravilan de 600 de metri pătraţi, o locuinţă de 180 de metri pătraţi şi un autoturism fabricat în 1996.

În 2011, Zsold Geza a încasat 14.400 de lei în contul pensiei de stat.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Zsold Geza:

Declaraţie de interese Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de interese Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Zsold Geza, candidat UDMR pentru Senat

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii