Adio autostradă! Ponta o coteşte de la Paşcani spre Iaşi

Că organizaţiile judeţene ale PSD şi PNL nu au niciun fel de influenţă la Bucureşti, ştiam deja. Că banii vor ocoli de acum judeţul Suceava, era de bănuit.

În programul de guvernare 2013-2016 publicat pe pagina de internet a Guvernului României [documentul pdf aici], la capitolul infrastructură, în zona noastră avem doar autostrada Târgu Mureş - Iaşi şi Bucureşti - Paşcani.

Judeţul Suceava va fi ocolit şi acum la fel cum s-a întâmplat cu modernizarea drumului E85 [DN2] în perioada Guvernului Adrian Năstase. A cotit-o spre Iaşi. La fel se va întâmpla acum cu autostrada. Asta deşi până acum planurile erau altele. Detalii aici.

Păi nu degeaba a fost pus Relu Fenechiu ministru la Transporturi.

Traseul autostrăzilor promise de Guvernul Victor Ponta:
Traseul autostrazilor primise de Ponta. Judetul Suceava este ocolit de autostrazi

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Habar n-ai despre ce vorbesti, cum poti sa crezi ca traseele de autostrada la nivel macro sunt trasate de Guvernul Romaniei?

    Ai auzit de coridorul 9 pan-european care trece prin Chisinau? Stii cum si in ce masura se dau finantarile UE pentru autostrazi? Iti spun eu, 85% e finantat de UE pentru cele de pe coridoarele de transport, in rest se fac in parteneriat public-privat. Si cu tristete iti spun ca nu este vreun Ford sau Renault in Suceava care sa miste ceva in directia asta (ia un studiu de caz: autostrada Pitesti - Craiova).

    Ce faci tu aici nu e jurnalism, sunt doar frustrari varsate pe blog in lipsa oricarei minime informari prealabile.

    N-am nici o culoare politica si nici un interes, sunt doar trist sa vad cat de slab pregatiti sunt cei pe umerii carora sta viitorul tarii.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. dinule, aia ce srii tu a fost acum o luna... Intre timp s-a modificat "schimbarea"! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimul celalalt, care stie din "surse sigure" ca se va face autostrada la Chisinau (europenii habar n-au unde e asta, dar presupun ca a vrut sa spuna Cernauti!) crede ca traseele de autostrada le face Merkel sau Obama si nu Ponta! Tare poanata asta! Probabil ca tot ei ne-au facut-o si cu drumul modernizat spre Suceava care a ajuns la Iasi (cand tot PSD-ul era la guvernare)! Se pare ca "incoloratura" politica nu e chiar fara culoare! La final, pentru ca nu ai scris un articol pe placul lui, cu un aer atotstiutor si olimpian, dezamagit ca ai dat in vileag o alta "fapta mareata" a noului guvern, se plange ca nu esti la inaltimea viitorului luminos la care visa anonimasia sa! Daca era barbat, isi dadea numele! Eu nu sunt, asa ca mi-l dau! Oana :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai nu vad nici o tragedie.De la Suceava la Pascani se ajunge imediat.Plus ca poti ajunge la Bucuresti lejer si pe drumul national si fara sa platesti nimic.Cat despre referirea la Relu Fenechiu asta imi aduce aminte de campania lui Flutur care spunea ca Relu Fenechiu si Cristian Adomnitei au furat banii pentru aeroportul Suceava.Niste gogomatii imense.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, ori esti mica ori esti proasta. :) Sa-ti confirme Dinu ca port un dialog cu el pe Facebook fara sa ma ascund. ;)

    http://en.wikipedia.org/wiki/Pan-European_corridors

    RăspundețiȘtergere
  6. My brother suggested I might like this web site.
    He was entirely right. This post actually made my day.
    You can not imagine just how much time I had spent for this info!
    Thanks!
    Feel free to surf my web page : Lägenheter i Bodrum

    RăspundețiȘtergere
  7. autostrazile nu sunt la transporturi (la fenechiu) ci la ministerul marilor proiecte (a lu sova)

    RăspundețiȘtergere
  8. am votat schimbare ,o sa o ducem mai bine. moldova eultima regiune ....,nu are prioritati, nu mai vreti VOTATI IAR???? NU MAI PAPA PISICA OTET Dle. Ponta . Sova nu stie cate urechi are.

    RăspundețiȘtergere